• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2018

22:55

(VIDEO) MITAR ASISTIRAO, FULAM NIJE POBEDIO! Remi u velikom derbiju, velebrt Liverpula

Fudbal

(VIDEO) MITAR ASISTIRAO, FULAM NIJE POBEDIO! Remi u velikom derbiju, velebrt Liverpula

Podeli vest

Ostao je Fulam "fenjeraš" i posle 15. kola Premijer lige, pošto nije uspeo da na svom terenu savlada Lester, iako je vodio - 1:0

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović ovog puta je bio asistent, ali Lester je uspeo da se izvuče i razočara svog bivšeg trenera iz šampionskih dana Klaudija Ranijerija.

Veliki derbi igrali su Mančester junajted i Arsenal, u kojem je sve prštalo. Dva puta su vodili gosti, ali "crveni đavoli" su se spasli poraza.

Kulminacija na utakmici se dogodila u dva minuta sredine drugog poluvremena. Najpre je Lakazet u 68. doneo vođstvo Arsenalu od 2:1, da bi praktično u sledećem napadu Lingard doneo izjednačenje Junajtedu.

Liverpul je nastavio poteru za titulom, pošto je uz preokret došao do pobede protiv Barnlija - 3:1. Domaćin je poveo u 54. minutu, ali poslednjih pola sata je pripalo "crvenima", koji su u tom delu pregazili domaćina.

Preokreta je bilo i na utakmici Čelsija, ali su "plavci" - izgubili. Vodili su protiv Votforda u gostima, ipak bodovi su ostali domaćin "stršljenovima", koji su time naneli težak udarac ekipi iz Londona u šampionskoj trci.


PREMIJER LIGA

15. kolo

Sreda
Barnli - Liverpul  1:3 (0:0)
(Kork 54 - Milner 62, Firmino 69, Šaćiri 90)

Everton - Njukasl  1:1 (1:1)
(Ričarlison 38 - Rondon 19)

Fulam - Lester  1:1 (1:0)
(Kamara 42 - Medison 74)

Vulverhempton - Čelsi  2:1 (0:1)
(Himenez 59, Žota 63 - Loftus-Čik 18)

Mančester junajted - Arsenal  2:2 (1:1)
(Marsijal 30, Lingard 69 - Mustafi 26, Lakazet 68)

Totenhem - Sautempton  3:1 (1:0)
(Kejn 9, Moura 51, Son 55 - Ostin 90)

Tabela:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija