• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2018

11:24

PELE ISPLJUVAO MESIJA: Ne zna ni desnom, ni glavom, Maradona i ja smo DALEKO BOLJI!

Fudbal

PELE ISPLJUVAO MESIJA: Ne zna ni desnom, ni glavom, Maradona i ja smo DALEKO BOLJI!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim

Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan da bi bio u njegovom rangu.

- Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom. Ima samo jednu veštinu i ne zna da udari glavom -  rekao je Pele za brazilski "Folha de Sao Paulo".

Pele ističe da je po njegovom mišljenju Maradona daleko najbolji argengentinski fudbaler ikada.

- Maradona je jedan od najboljih ikada. Ako me pitate "Da li je bolji od Mesija?" odgovoriću da jeste. I to mnogo bolji... Takođe, Bekenbauer i Krojf su bili sjajni.

Pele je sa reprezentacijom Brazila čak tri puta bio prvak sveta, dok se Mesiju zamera što nema trofej sa Argentinom zbog poraza u finalima Kopa Amerike i Mundijala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija