• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

11.12.2018

07:07

IGRAO BIH SAMO ZA SRBIJU, NIKAD ZA HRVATSKU! Prvog strelca hrvatskog prvenstva Komnena Andrića zanima samo jedna reprezentacija!

Fudbal

IGRAO BIH SAMO ZA SRBIJU, NIKAD ZA HRVATSKU! Prvog strelca hrvatskog prvenstva Komnena Andrića zanima samo jedna reprezentacija!

Podeli vest

Igrao bih samo za Srbiju, ne zanima me nijedna druga reprezentacija, poručuje Komnen Andrić (23), prvi strelac hrvatskog šampionata!

Fudbaler Intera iz Zaprešića dominira u komšiluku, gde je ove sezone već dao deset golova, ali naglašava da ne bi prihvatio da nosi dres Hrvatske ili bilo kog drugog nacionalnog tima osim srpskog.

UČINAK OVE SEZONE
U SVIM TAKMIČENJIMA

18 utakmica
11 golova
2 asistencij

On je za godinu i po dana izrastao u jednog od najboljih igrača popularnih "keramičara", što potvrđuje i činjenica da je postao i kapiten. Otišao je u inostranstvo 2016. iz OFK Beograda, ali u portugalskom Belenensešu i litvanskom Žalgirisu nije mnogo igrao, pa je odlučio da sreću potraži na Balkanu.

Postao kapiten

Mladi napadač priznaje da je bilo predrasuda kada je najbližima saopštio da će prihvatiti ponudu Intera.

- Mnogi su bili skeptični kada sam im rekao da idem u Hrvatsku, baš zbog složenog odnosa sa našom državom. Razgovarao sam sa trenerom Samirom Toplakom i odlučio da prihvatim ponudu. Nisam imao nijedan problem ovde. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapiten. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu - kaže Andrić u razgovoru za Informer.

Ne biram između Zvezde i Partizana
 

Andrić je u Srbiji nastupao za kragujevački Radnički i OFK Beograd, a tvrdi da ne pravi razliku između Crvene zvezde i Partizana.
- Nisam od onih koji biraju između dva najveća srpska kluba. Profesionalac sam, pre svega, i svaku eventualnu ponudu bih sigurno ozbiljno razmotrio. Uvek gledam naše ekipe kada igraju u Evropi i navijam za njih. Što se tiče inostranstva, najdraži timovi su mi Real i Milan - kaže napadač Intera.

Iako blista u Hrvatskoj, Komnen tvrdi da nikada ne bi igrao za neku drugu reprezentaciju osim za "orlove".

- Za svakog sportistu je kruna karijere da nastupa za svoju zemlju. Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu selekciju - jasan je Andrić.

Visoki centarfor objašnjava da nije lako dokazivati se u komšiluku, gde je zagrebački Dinamo bez premca.

- Dinamo nema konkurenciju ove sezone. Ubedljivo su najjača ekipa, imaju 20 podjednako dobrih igrača i njihovi rezultati u Evropi su najbolja potvrda kvaliteta. Što se tiče lige, jaka je konkurencija i svako svakog može da dobije. Srećan sam što sam posle teškog perioda uspeo da se vratim. U Portugalu nisam dobijao minutažu, u Litvaniji sam se povredio, pa mi je trebao klub u kom ću igrati u kontinuitetu. Napravio sam pravi izbor dolaskom u Inter.

Stižu i ponude

Rođeni Novopazarac je na 18 utakmica u svim takmičenjima dao 11 golova, što je privuklo pažnju drugih klubova.

- I prošla sezona je bila dobra, dao sam deset pogodaka i imao pet asistencija, a ova je još bolja. Stižu pohvale sa svih strana, prija mi, mada ne dozvoljavam da me to ponese. Ima nekih ponuda i interesovanja, pa kad se završi polusezona, sešću sa ljudima iz Intera i odlučićemo šta je najbolje za obe strane - zaključio je Andrić.
 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nile

pre 5 godina

Pošto mu Srbija nikada ništa neće napraviti u tom fudbalu promeniće on mišljenje ako hože da napreduje u karijeri.

Ante

pre 5 godina

Prijatelju moj, ne bi ti mogao da igraš za Hrvatsku ni da hoćeš. Ne zato jer si Srbin, nego zato jer imamo barem 6 boljih napadača trenutno. Sad, što će biti, nitko ne zna, al tako stvari sad stoje. Bogami, ni u srpskoj reprezentaciji ne bi došao brzo na red, ali definitivno prije, tako da samo napred, dokazuj se..

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija