• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2018

09:13

ŠOK, ASTORI NIJE MORAO DA UMRE! Lekari krivi za smrt kapitena Fiorentine!

Fudbal

ŠOK, ASTORI NIJE MORAO DA UMRE! Lekari krivi za smrt kapitena Fiorentine!

Podeli vest

Tužilaštvo Italije je, navodno, pred pokretanjem optužnice protiv dva lekara koja su odgovorna za smrt italijanskog fudbalera Davidea Astorija

 

Astori je preminuo 4. marta 2018. godine, u 32. godini, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama, na dan kada je Fiorentina trebalo da igra utakmicu sa Udinezeom.

Kako tvrde italijanski mediji italijansko tužilaštvo planira da optuži dva lekara  za ubistvo iz nehata.

Lekari, jedan iz Firence i drugi iz Kaljarija, nemarno su radili svoj posao, a Italijani pišu kako je Astorijeva smrt, možda, mogla biti sprečena. Lekari su kako se navodi nemarno su radili svoj posao, a Italijani pišu kako je Astorijeva smrt, možda, mogla biti sprečena. Naime, Astori je bio na pregledu tokom 2016. i 2017. godine, a oba puta su nađene mane na njegovom srcu, zbog kojih su pomenuti lekari mogli da Astoriju zabrane da nastavi da se bavi fudbalom.

Istraga se vodi od smrti fudbalera Fiorentine, a sada su prvi put u javnost izašle informacije o lekarskom nemaru. Razlog smrti koji je bio poznat javnosti je da je Astori imao “tahiaritmiju”, zbog koje je njegovo srce kucalo sve brže i brže, dok na kraju nije stalo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija