• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2018

15:22

SPAVALICA DEMBELE ostao bez 200.000 evra jer je zakasnio na trening!

Fudbal

SPAVALICA DEMBELE ostao bez 200.000 evra jer je zakasnio na trening!

Podeli vest

Barselona je minulog vikenda savladala Espanjol sa 4:0, Usman Dembele upisao je gol i asistenciju, ali je sve uprskao, jer je sledećeg dana zakasnio na trening, pa je "popio" kaznu


Kako prenosi Mundodeportivo zakaznio je na trening čak dva sata, jer se uspavao. Trener Ernesto Valverde je poludeo kada ga je video na parkingu, pa će Dembele malo duže spavanje morati da plati čak 200.000 evra.

Katalonci pokušavaju ovako da ga dozovu pameti, jer nije mu prvi put da pravi gluposti. Platili su ga 115 miliona evra, a on vodi nezdrav život, jede brzu hranu, noći provodi u diskoteci ili uz video igrice.

Kazna od 200.000 evra je najveća u istoriji Blaugrane kad je reč o kršenju discipline. Nadaju se da će udarac po novčaniku najviše da ga zaboli. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija