• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2018

15:36

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Žezus i Sane počistili Everton!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Žezus i Sane počistili Everton!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su Everton kod kuće sa 3:1 u 17. kolu Premijer lige


Meč je obeležio Gabrijel Žezus, koji je bio dvostruki strelac. Prekinuo je post koji je trajao 11 utakmica, tačnije bio je 487 minuta bez pogotka. Takođe, konačno se na teren vratio posle dva meseca Kevina de Brujnea.

Domaći su vodili 2:0 golovima Žezusa u 22. i 50. minutu utakmice, u oba slučaja asistent je bio Sane. Kalvert-Luin je smanjio rezultat u uneo malo neizvesnosti u meč u 65. minutu. Međutim, kratko je to trajalo, jer je samo četiri minuta kasnije konačan rezultat postavio Sterling  - 3:1.

Siti je sada prvi na tabeli sa 44 boda, dva više i meč više od Liverpula, koji u nedelju od 17.00 dočekuje Mančester Junajted. Sa druge strane, Everton je sedmi na tabeli sa 24 boda. 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija