• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2018

13:53

(VIDEO) RUMUN NAS SVE PREVEJAO! Dok mi lopatamo, pogledajte dosetku naših suseda

Fudbal

(VIDEO) RUMUN NAS SVE PREVEJAO! Dok mi lopatamo, pogledajte dosetku naših suseda

Podeli vest

Prethodnih nekoliko dana sneg je napravio veliku pometnju u regionu, a dok su se mnoge okolne države mučile da suzbiju njegovo dejstvo, Rumuni su potegli za najefikasnijim rešenjem

Ponovo je sneg "iznenadio" u decembru i ostavio narode na Balkanu da se snalaze kako znaju i umeju sa ovom elementarnom nepogodom.

U Srbiji je već nekoliko utakmica odloženo, Hrvatska nešto bolje stoji sa reakcijama na snežni pokrivač, dok je Rumunija pronašla dobar način kako da brzo i efikasno reši ovaj problem.

Pogledajte čega su se komšije dosetile na poluvremenu utakmice rumunskog prvenstva. Ako ni za šta drugo, bar je kratkoročno "uradilo posao".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija