• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2018

22:25

(VIDEO) SERIJA A: Roma preživela "grifone", asistencija Kolarova! Majstorija Milika u 91. spasila Napoli

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Roma preživela "grifone", asistencija Kolarova! Majstorija Milika u 91. spasila Napoli

Podeli vest

Goleada na Olimpiku u 16. kolu Serije A pripala je Romi koja je sa 3:2 savladala Đenovu

 

Vodili su "grifoni" u dva navrata, ali je "vučica" na kraju slavila. Gosti su poveli posle 17 minuta igre pogotkom Pjateka. Već u 31. bilo je 1:1, Fazio je vratio Rimljanje, ali samo na dva minuta, jer je Hiljemark opet doneo novo vođstvo Đenovi.

Ni ovog puta gosti nisu uspeli dugo da sačuvaju vođstvo, pošto je Klajvert na asistenciju kapitena Srbije Aleksandra Kolarova pogodio za 2:2.

Bivši igrač Crvene zvezde Darko Lazović doveo je Đenovu ponovo do vođstva. Ipak, glavni arbitar Di Belo je poništio pogodak zbog ofsajda.

Pitanje pobednika rešio je u 59. minutu Kristante, koga je sjajno uposlio glavom Džastin Klajvert, strelac drugog pogotka.

Napoli je  na Sardiniji gostovao ekipi Kaljarija i slavio 1:0 golom u 91. minutu utakmice. Nije bilo golova tokom prvog dela utakmice, u nastavku su solidne šanse prokockali Milik, Ruiz, Farijas za domaćine.

Kada se činilo da će doći do podele bodova, slobodnjak je dobio Napoli u prvom minutu sudijske nadoknade na ivici kaznenog prostora rivala. Milik je preuzeo odgovornost i sjajnim udarcem matirao Kranja za 1:0 u korist gostiju.

Do kraja nije bilo vremena za nešto više, ekipa iz Napulja je upisala novi trijumf i ostala osam koraka iza lidera Juventusa. Kaljari na 13. mestu sa 17 bodova, 19 manje od današnjeg rivala.

 

SERIJA A

16. kolo

Nedelja

SPAL - Kjevo 0:0

Sampdorija -  Parma 2:0 (0:0)
(Kaprari 66, Kvaljarela 69)

Fiorentina - Empoli 3:1 (1:1)
(Miralas 40, Simeone 59, Dabo 78 - Krunić 24)

Frozinone - Sasuolo 0:2 (0:1)
(Araudo 44ag, Berardi 58)

Kaljari - Napoli 0:1 (0:0)
(Milik 91)

Roma - Đenova 3:2 (2:2)
(Fazio 31, Klajvert 45, Kristante 59 - Pjatek 17, Hiljemark 33)

Subota

Inter - Udineze 1:0 (0:0)
(Ikardi 71 pen)

Torino - Juventus 0:1 (0:0)
(Ronaldo 70pen)

Ponedeljak 

Atalanta - Lacio 20.30

Utorak

Bolonja - Milan 20.30

Tabela:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija