• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2018

00:09

NEVIL OSUO PALJBU PO SRBINU: Matić ne ume da doda loptu!

Fudbal

NEVIL OSUO PALJBU PO SRBINU: Matić ne ume da doda loptu!

Podeli vest

Geri Nevil, legenda Mančester junajteda, osuo je paljbu po Nemanji Matiću, nakon poraza "đavola" od Liverpula na "Enfildu" 3:1

 

Ne mogu da pređem preko igre veznog reda Junajteda. Pol Pogba sedi na klupi, a igraju Matić, Erera i Felaini. Nijedan od njih nije u stanju da primi i doda kvalitetnu loptu. Mančester je u derbiju bio grozan – kazao je Nevil.

Nekada sjajni desni bek "đavola" smatra da je uprava kluba pogrešila kada je Murinju ponudila novi ugovor.

- Junajtedu je potreban restart, a čelnici su potpuno izgubili kontrolu nad klubom kada su mu dali novi ugovor. To je bilo jasno od prvog minuta u ovoj sezoni. Nemaju oni dovoljno iskustva i fudbalskog znanja da ga kontrolišu.

Oštar je bio i Roj Kin, smatra da fudbaleri ne zaslužuju dres “crvenih đavola”.

– Pažljivo sam gledao Junajted i pomislio sam da će u ovoj utakmici nešto da se sazna. I, saznalo se. Nisu to dovoljno kvalitetni fudbaleri da bi nosili dres kluba. Jesu dobri, ali ne za Mančester junajted. Ekipa je kvalitetom mnogo ispod Sitija, Liverpula, Totenhema i Čelsija –  jasan je bio KIn.

(VIDEO) JUNAJTED SRUŠEN NA "ENFILDU"! Murinjo će ovo teško preživeti, Šaćiri za sedam minuta zgromio "đavole"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 5 godina

Ovaj Kin u redu, ali o cemu vi to, koji sjajni Geri Nevil, sta ste vi gledali, pa to je bio najgori igrac u istoriji Mancestera, galoper koji neretko nije znao na koju stranu trci...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija