• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2018

11:02

ŠOK U ENGLESKOJ - MURINJO DOBIO OTKAZ! Navijači Mančestera dočekali da mu vide leđa

Fudbal

ŠOK U ENGLESKOJ - MURINJO DOBIO OTKAZ! Navijači Mančestera dočekali da mu vide leđa

Podeli vest

Portugalski menadžer Žoze Murinjo napustio je Mančester junajted nakon dve i po godine boravka u klubu

Junajted beleži očajne rezultate ove sezone, već protiv Lestera na startu Premijer lige se videlo da stvari ne štimaju najbolje, a poraz za vikend u derbiju protiv Liverpula bila je kap koja je prelila čašu.

Prema prvim saznanjima, vršilac dužnosti menadžera "crvenih đavola" do imenovanja novog biće dugogodišnji fudbaler kluba sa "Old Traforda" Majkl Kerik.

Murinjo je u Junajted stigao u maju 2016. godine i već u debitantskoj sezoni osvojio Ligu Evrope, ali je sve ostalo bilo za zaborav.

Nedostatak tima i ideje za velika dela video se već nakon eliminacije od Sevilje u nokaut fazi povratničke sezone u Ligi šampiona, a sve česti posrtaji u Premijer ligi i sukob sa pojedinim igračima ubrzali su proces njegovog odlaska.

Interesantno je da je decembar koban mesec za Portugalca, koji je pre tri godine smenjen u Čelsiju u poslednjem mesecu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Delije Srpsko Sarajevi

pre 5 godina

Ovaj Murinjo nebi mogao ni nasu ZVEZDU voditi,a kamoli velike klubove.Murinjo moze samo voditi Slaviju iz Istocnog Sarajeva mozda i Partizan

kv

pre 5 godina

sve cestitke slavisi jokanovicu kao novom treneru mancester junajteda.... 8

sasa

pre 5 godina

bilo je krajnje vrema portugalski majmun,nek se nosi sa svojim "parkiram pred gol autobus futbalom"

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17