• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

26.12.2018

09:16

NIŠTA OD LALATOVIĆA, KOSANOVIĆ PREŠAO U VOJVODINU! Iskusni trener se vraća na "Karađorđe"

Fudbal

NIŠTA OD LALATOVIĆA, KOSANOVIĆ PREŠAO U VOJVODINU! Iskusni trener se vraća na "Karađorđe"

Podeli vest

Dosadašnji trener Napretka Milorad Kosanović napustio je kruševački klub i prešao u novosadsku Vojvodinu, gde je tokom devedesetih ostavio dubok trag

"Staru damu" je pre mesec dana napustio Dragan Okuka, a do tada su se smenjivali vršioci dužnosti na nestabilnoj klupi novosadskog superligaša, sve dok se na listi od nekoliko kandidata rukovodstvo kluba nije opredelilo za Kosanovića.

Popularni Kosan je bio direktor Vojvodine u njenim šampionskim danima, a na "Karađorđu" je i započeo trenersku karijeru i zadržao se od 1992. fo 1995. godine.

U prethodnom periodu među kandidatima za Okukinog trajnog naslednika spominjao se trener Radničkog Nenad Lalatović, ali se uprava Vojvodine u zadnji čas odlučila za Kosanovića, čija promocija se očekuje do kraja ove nedelje.

Vojvodina nije blistala u jesenjoj polusezoni i prvu polovinu takmičenja završila je na osmom mestu sa svega 28 bodova, koliko imaju Proleter i Radnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja

pre 5 godina

a ko drugi da uzme bodove azdaji???pa naravno stari kosan...ziv bio

sloba

pre 5 godina

Koja budala napustiti stabilan klub koji mnogo bolje kotira i otici negde gde se ne zna ko pije ko placa. Molice on da se vrati u Napredak i pare koje mu daje Vojvodina su samo za prva 2 meseca ostalo nece nikad videti.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija