• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2019

10:15

JUVENTUS KONTROLIŠE VAR I ZATO POBEĐUJE! Novi direktor italijanskog javnog servisa prozvao šampiona

Fudbal

JUVENTUS KONTROLIŠE VAR I ZATO POBEĐUJE! Novi direktor italijanskog javnog servisa prozvao šampiona

Podeli vest

Novi direktor italijanskog javnog servisa Rai 2 Karlo Frećero optužio je Juventus da kontroliše sve u Seriji A, pa čak i VAR tehnologiju, što je i razlog zbog čega pobeđuje na "čizmi"

Frećero je na promociji povodom imenovanja na novu funkciju imao niz kontroverznih odgovora među kojima i taj da ni ne prati Seriju A zbog dominacije Juventusa i da je zbog toga okrenut Premijer ligi.

- Gledam isključivo Premijer ligu jer u Italiji samo Juventus pobeđuje, a to je zato jer oni kontrolišu VAR i to je nešto neverovatno. Sav VAR je u njihovoj kontroli, oni manevrišu, rade ovo ili ono i to je veoma iritantno. Napred Roma! - začudio je sve u pres sali Ferećero, koji je rasplamsao novu vatru u italijanskom fudbalu nakon skandala sa ubistvom navijača i rasizmom.

On je dao krajnje subjektivan odgovor i na pitanje o tome da li će javni servis otkupiti prava na prenos mečeva Serije A rekavši da samo da ova kuća kao javni servis ima pravo na prenos Kupa Italije i Superkupa. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija