• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2019

11:57

KADA ĆE GRUJIĆ PONOVO NA TEREN? Trener Herte otkrio datum Srbinovog povratka

Fudbal

KADA ĆE GRUJIĆ PONOVO NA TEREN? Trener Herte otkrio datum Srbinovog povratka

Podeli vest

Odlične partije pružao je Marko Grujić prethodne jeseni za berlinsku Hertu kao pozajmljeni fudbaler Liverpula, ali su ga povrede sprečile da češće provodi vreme na terenu

Srpski fudbaler kome pozajmica u Herti ističe 30. juna trebalo bi da se vrati na teren 25. januara kada tim iz nemačke prestonice dočekuje Šalke, potvrdio je trener Pal Dardai.

- Marko još nije dobio zeleno svetlo da trenira sa nama. Propustiće utakmicu protiv Nirnberga 20. januara, ali bi pet dana kasnije trebalo da bude spreman za meč protiv Šalkea kod kuće - naveo je Dardai.

Grujić se dva puta povredio protekle jeseni, a poslednji put 11. decembra. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija