• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

06.01.2019

15:16

MILIVOJEVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU? Krstajić: Ne znam da li me Luka voli ili ne voli, ali možemo zajedno!

Fudbal

MILIVOJEVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU? Krstajić: Ne znam da li me Luka voli ili ne voli, ali možemo zajedno!

Podeli vest

Kapiten Kristal Palasa i reprezentativac Srbije Luka Milivojević i selektor "orlova" Mladen Krstajić blizu su pomirenja

Luka je nedavno poručio da bi želeo da se vrati u reprezentaciju, a selektor veruje da može ponovo da sarađuje sa sjajnim vezistom.

Ne mrzim

Ne znam da li me Luka voli ili ne voli, ali to biste morali njega da pitate. Što se mene tiče, mogu da kažem da nikoga ne mrzim
Mladen Krstajić, selektor Srbije

- Mislim da možemo. Mislim da je Luka pravi sportista i momak. Stvari koje su se desile - desile su se. U suštini, treba da gledamo napred i ono što se desi, ma ko da je pogrešio, ako sam i ja pogrešio. Znam da praštam i gledam unapred. Suština ove priče je da je Srbija iznad nas i da gledamo zajednički interes, a to je da srpski fudbal napreduje - kazao je za Žurnal Mladen Krstajić.

Podsećanja radi, posle povratka sa Svetskog prvenstva u Rusiji eskalirao je sukob između selektora Krstajića i jednod od najboljih srpskih vezista Luke Milivojevića.

Kapiten Kristal Palasa je optužen za pripremu puča u reprezentaciji, dok je on poručio da neće više da sarađuje sa Mladenom Krstajićem.

- Ne znam da li me Luka voli ili ne voli, ali to biste morali njega da pitate. Što se mene tiče, mogu da kažem da nikoga ne mrzim. Uvek gledam pravo u oči - dodao je selektor.

Bivši igrač Partizana i Šalkea je priznao da i sam ima izvesne mane, ali i principe kojih se drži.

- Jesam tvrdoglav. Možda na prvu. Imam neke principe od kojih ne odustajem. Takođe sam timski igrač, ne bežim od saveta i korigovanja, kad me savetuju drugi. Nisam kompleksaš! - poručio je Krstajić.

MILIVOJEVIĆ POSLAO PORUKU KRSTAJIĆU! Da li je na pomolu pomirenje i povratak Luke u reprezentaciju?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 5 godina

Ti neznalice treba da ideš iz reprezentacije... U suprotnom svaku ćete utakmicu igrati pred 2000 baba...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija