• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2019

14:13

ANĆELOTI BAŠ CENI SRBINA! Maksimović dobija ugovor do 2023. i platu od dva miliona evra!

Fudbal

ANĆELOTI BAŠ CENI SRBINA! Maksimović dobija ugovor do 2023. i platu od dva miliona evra!

Podeli vest

Srpski defanzivac Nikola Maksimović produžiće ugovor sa Napolijem do 2023. godine, a dobiće i povećanje plate

Kako prenosi Gazeta delo Sport trener Karlo Anćeloti insistirao je da Srbin potpiše novi ugovor, a Makismović, koji je do sada imao platu od 1,2 miliona evra godišnje, zarađivaće nešto manje od dva miliona evra.

Anćeloti, kako tvrdi Gazeta, izuzetno poštuje srpskog defanzivca, smatra da je jedan od stubova njegovog tima u budućnosti. U Napulju Maksimovića tretiraju kao novog Albiola, a iskusni stručnjak smatra da Nikola ima potencijal i da postane odličan režiser igre u odbrani.

Takođe, trener Napolija posebno ceni Maksimovićevu sposobnost da bude koristan u različitim formacijskim postavama i taktičkim zamislima.

Srpski fudbaler se posle teških godina sa Mauricijom Sarijem bukvalno preporodio nakon dolaska Karla Anćalotija, koji mu je ukazao poverenje, a ovaj vratio odličnim igrama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija