• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CIES

07.01.2019

20:53

A, GDE JE SMS? Nijedan Srbin među 100 najvrednijih fudbalera sveta!

Fudbal

A, GDE JE SMS? Nijedan Srbin među 100 najvrednijih fudbalera sveta!

Podeli vest

Nijednog Srbina nema među 100 najvrednijih fudbalera planete, pokazala je rang lista koju je objavila Svetska fudbalska observatorija (CIES)

Za srpskog fudbalera sa najvećom transfer vrednošću uzima se Sergej Milinković-Savić, kojeg čeka odlazak iz Lacija, ako ne sad, a onda na leta. Međutim, njega nema među prvih 100, iako je najniža vrednost na listi 55,6 miliona evra, na koliko je procenjen Andre Silva iz Sevilje.

Igrač sa najvećom transfer vrednošću na svetu je Kilijan Mbape iz PSŽ-a, koji se procenjuje na 218,5 miliona evra. Slede ga Hari Kejn iz Totenhema sa 200,3 miliona, pa Nejmar sa 197, Rahim Sterling sa 185,8, Mohamed Salah 184,3...

Lionel Mesi, po mnogima najbolji igrač sveta, tek je na sedmom mestu sa vrednošću od 171,2 miliona, dok je Kristijano Ronaldo tek na 19. poziciji sa 127,2 miliona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zvezdaš

pre 5 godina

Tvrdio sam i pre SP u Rusiji da je njegova vrednost od 100 miliona evra smešna, a da će posle prvenstva to biti negde oko milion, dečko je izgubljen u vremenu i prostoru a i nije neki fudbaler, sad da bi igrao Ligu šampiona neka dođe u Zvezdu, pa makar kao rezerva Gobelji ipak je dao gol PSŽ pa bi SMS trebao malo da sačeka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17