• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2019

18:08

PETKOVIĆ RASKINUO UGOVOR SA SPARTAKOM! Bivši fudbaler Zvezde slobodan igrač

Fudbal

PETKOVIĆ RASKINUO UGOVOR SA SPARTAKOM! Bivši fudbaler Zvezde slobodan igrač

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Petković raskinuo je ugovor sa moskovskim Spartakom posle godinu i po dana i sada ima slobodu u izboru novog kluba

Bivši fudbaler OFK Beograda prešao je u ruski klub na leto 2017. godine, ali se nije proslavio pa je na obostrano zadovoljstvo odlučeno da se prekine saradnja sa njim, ali i sa još dvojicom Spartakovih fudbalera.

- Ugovor sa njima trojicom je raskinut na obostrano zadovoljstvo. Sada imaju šansu da se pokažu u drugim klubovima. Želimo im sve najbolje - navodi se u saopštenju Spartaka.

Petković je za sezonu i po u Spartaku ostao upamćen po skromnim partijama i neretkim sukobima sa medijima i navijačima, što je njegovu minutažu suzilo na samo pet ovosezonskih utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija