• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2019

09:33

RONALDO JE MENTALNO POREMEĆENA LAŽOVČINA! Bivša devojka asa Juventusa: Hteo je da me iseče u komade

Fudbal

RONALDO JE MENTALNO POREMEĆENA LAŽOVČINA! Bivša devojka asa Juventusa: Hteo je da me iseče u komade

Podeli vest

Bivša devojka Kristijana Ronalda Jasmin Leonard u potpunosti je stala na stranu Ketrin Majorge, koja je optužila Portugalca za silovanje u Las Vegasu 2009. godine

Leonardova najbolje poznaje Ronaldov temperament, a na društvenim mrežama je objavila da as Juventusa ima ozbiljnih mentalnih problema i da je sklon laganju, što se uverila u prethodnih godinu i po dana kada je obnovila kontakt sa njim.

- Niko zaista ne poznaje kakav je on. Užasno je ukoliko se ljudi oslanjaju samo na jedan deo njegovog karaktera. Posle dugog razmišljanja odlučila sam da potražim Ketrin Majorgu i njene advokate kako bi im pružila svesrdnu pomoć u rešavanju ovog slučaja. Ne mogu više da slušam njegove laže. Imam snimke koji će biti od neprocenljive važnosti za Ketrin i njen tim - napisala je Leonardova na svom Tviteru.

Ona je zatim navela da Portugalac ima ozbiljnih mentalnih problema, o čemu mogu da posvedoče hiljade poruka koje joj je slao.

- Imam hiljadu poruka od njega. One sa seksualnom sadržinom se apsolutno poklapaju sa onima koje je slao Ketrin Majorgi. Priznao mi je da ima ozbiljne mentalne probleme. On je brutalan lažov i psihopata. Niko u to ne može da poveruje bez dokaza, ali ja sam pametna i imam ih dosta - navela je Jasmin Leonard, koja je u to vreme bila u vezi sa Ronaldom.

Leonardova je otkrila i da je Ronaldo u toku istrage često posezao da je ubedi da stane na njegovu stranu, ali da ona nije htela ni da čuje za tako nešto. 

- Dobijala sam pretnje od njega, čak je unajmio i tim koji će da me svakodnevno prati. Rekao mi je da će me, ukoliko sretnem nekog drugog, uhvatiti, odrezati u komade, strpati u vreću i baciti u reku - otkrila je Leonardova.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija