• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.01.2019

16:17

TADIĆ NAGOVARA KRSTAJIĆA: Voleo bih da se Milivojević i Nastasić vrate!

Fudbal

TADIĆ NAGOVARA KRSTAJIĆA: Voleo bih da se Milivojević i Nastasić vrate!

Podeli vest

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da bi voleo da u reprezentaciji Srbije ponovo vidi Luku Milivojevića i Matiju Nastasića i da radi sve da pomogne da se reše njihove nesuglasice sa selektorom Mladenom Krstajićem

Krstajić je najavio da bi mogao da pozove Milivojevića u nacionalni tim za prijateljski duel sa Nemačkoj u martu, a onda i protiv Portugalije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Raduju me pozitivni signali po tom pitanju i slažem se sa selektorom da je interes reprezentacije iznad svih nas. Kao jedan od najiskusnijih igrača, radim sve što je u mojoj moći da pomognem u smirivanju strasti. Luka je pre svega dobar momak, a po mom mišljenju i jedan od najvažnijih igrača u našem timu. Strašno bih voleo da se sa njim i sa Matijom izglade nesporazumi - rekao je Tadić za agenciju Anadolija.

Vezista kluba iz Amsterdama kaže da Srbija ne sme prelako da se odriče bitnih fudbalera i izneo primer dugogodišnjeg kapitena Branislava Ivanovića.

- Bane Ivanović je veliko ime srpskog fudbala, sa fantastičnom klarijerom, drago mi je da i je i dalje fit i da se u njegovoj igri ne oseća breme godina. Mi smo mala zemlja i ne možemo tako lako da se odričemo igrača. Svi u ekipi pokušavamo da "ispeglamo" situaciju, da nađemo neko rešenje i da mnogo jači dočekamo duele u kvalifikacijama - zaključio je Tadić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija