• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

10.01.2019

21:27

SRAMOTA! KLUB HOĆE DA OTPUSTI FUDBALERA JER JE ČESTITAO DAN REPUBLIKE SRPSKE: Volim svoje, poštujem tuđe!

Fudbal

SRAMOTA! KLUB HOĆE DA OTPUSTI FUDBALERA JER JE ČESTITAO DAN REPUBLIKE SRPSKE: Volim svoje, poštujem tuđe!

Podeli vest

FK Zvijezda iz Gradačca najverovatnije će uručiti otkaz kapitenu 23-godišnjem Dejanu Popoviću zato što se na društvenim mrežama pridružio čestitkama za Dan Republike Srpske, što je izazvalo histeriju u Federaciji Bosne i Hercegovine

Popović je povodom 27. rođendana Srpske na Instagramu napisao stihove:

- Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga, pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka.

To je izazvalo salvu kritika i uvreda javnosti, te medija u Federaciji BiH koji su čestitku nazvali "skandaloznom". Osude su stigle i iz njegovog kluba koji smatra "šokantnim i krajnje neprimerenim ponašanje igrača". Navodi se da njegova poruka "ne predstavlja osobine sportiste koji bi trebalo bude uzor mladim igračima" i da neće dozvoliti novi "slučaj Vranješ".

- Ne znam zašto se diže tolika pompa. Nikoga nisam uvredio, niti omalovažavao. Volim svoje i poštujem tuđe. Ako sam nekoga uvredio, verujte nije bilo namere - rekao je za Novosti Popović.

Foto: printscreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

Svaka čast ! Pa nije valjda trebao da udara čelom u patos hehehe .

Ero

pre 5 godina

Neka te svaka sreca prati! Odmah ponuda ugovora Zvezde i Partizana.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija