• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal.rs

15.01.2019

08:54

"ORLOVI" NE IDU NA EGZOTIČNU TURNEJU? Organizator ne može da plati srpske fudbalere

Fudbal

"ORLOVI" NE IDU NA EGZOTIČNU TURNEJU? Organizator ne može da plati srpske fudbalere

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije selektirana od igača iz Superlige najverovatnije neće putovati na duele sa Sent Kits i Nevisom 23. januara i Barbadosom četiri dana kasnije, zbog problema u organizaciji putovanja na egzotičnu destinaciju

Kako prenosi Žurnal problem je u tome što organizator turneje nije zatvorio finansijsku konstrukciju, tako da od puta naših fudbalera najverovatnije neće biti ništa. 

Krstajiću je ovo bila dobra prilika da proveri kakvim potencijalom raspolažu igrači iz domaće lige, i eventualno pronađe materijal za "A"selekciju. Od toga, kako stvari stoje, na kraju neće biti ništa, pa će naš selektor prvu sledeću prozivku izvršiti pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje kreću od marta.

Prvu proveru pred novi ciklus takmičenja naš tim imaće protiv Nemačke u Volfburgu 20. marta, a pet dana kasnije na programu je prvi duel kvalifikacija sa Portugalom.

Uz Portugalce, rivali našeg tima u kvalifikacijama su  Ukrajina, Litvanija i Luksemburg.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GrobarKosmet

pre 5 godina

Ne razumem sta ima Krstajic sa Rep. Srbije? Zar lik nije bivsi?

moma52

pre 5 godina

Šteta,Urošević neće moći da potvrdi reprezentativni potencijal,a tako sjajno igra u Partizanu,njegovi potezi su najgledaniji na društvenim mrežama.Baš šteta.Možda zamoliti Brazilce da nam popune ovaj termin.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija