• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2019

22:22

(VIDEO) LJAJIĆEV SAIGRAČ PREŠAO KOD MITROVIĆA! Babel pojačao napad Fulama!

Fudbal

(VIDEO) LJAJIĆEV SAIGRAČ PREŠAO KOD MITROVIĆA! Babel pojačao napad Fulama!

Podeli vest

Nekada jedan od najtalentovanijih evropskih fudbalera, Holanđanin Rajan Babel, postao je novi igrač londonskog Fulama u koji je prešao iz Bešiktaša

Ovo je Babelov povratak u Englesku posle 2011. godine kada je napustio Liverpul, gde je proveo najsvetlije trenutke karijere, i prešao u Hofenhajm.

Poslednje dve godine Babel je proveo u Bešiktašu, gde je završnih šest meseci igrao sa srpskim reprezentativcom Ademom Ljajićem, ali je zbog finansijskih problema odlučio da promeni sredinu i pređe u Fulam, gde će praviti društvo u napadu našem Aleksandru Mitroviću.

Babel je skrenuo pažnju na sebe tokom Evropskog prvenstva za fudbalere do 21 godine kada je nakon pobede nad Srbijom Holandija postala kontientalni prvak, a naredne četiri godine u Liverpulu učinile su ga jednim od najboljih u "ligama petice".

Ipak, u jednom trenutku se osula njegova karijera koji nikad nije uspeo da vrati na nivo koji je obećavao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija