• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2019

16:33

ZNAM DA SAM ZA MNOGE SAD IZDAJNIK! Prijović briše suze milionima

Fudbal

ZNAM DA SAM ZA MNOGE SAD IZDAJNIK! Prijović briše suze milionima

Podeli vest

Znam da sam sada za mnoge u Solunu izdajnik, ali sve je to deo biznisa, poručio je srpski napadač Aleksandar Prijović posle selidbe iz PAOK-a u Al Itihad

Prijović je iznenada dobio ponudu koja se ne odbija iz Saudijske Arabije, zaradiće za četiri godine, uz razne bonuse, do 40 miliona evra.

Iako je to ponuda koju gotovo niko ne bi odbio, navijači PAOK-a su sada ogorčeni na Prijovića, jer su ga svi videli kako predvodi golovima crno-bele do dugo čekane titule.

Znam da mnogi navijači ovo tretiraju kao izdaju. Razumem ih, ali uvek se sećam koliko su mi ljubavi pružili kroz sve ove mesece koje sam proveo u klubu. Stavio sam ih ispred negativnih emocija koje su se pojavije na kraju. Za nekoliko meseci će se raspoloženje smiriti, a emocije pasti i mislim da će navijači na ovu situaciju gledati sa distance - rekao je Prijović za poljske medije.

On je istakao da i pored neverovatne ponude, nije mu bilo lako da se rastane sa Solunjanima.

Mislim da u svakom tranferu novac igra ulogu, pa i u ovome. To je zaista bila teška odluka, jer sam odjednom morao napustiti ono što sam gradio dve godine, iznenada sam prekinuo san koji je trajao mesecima. U Solunu sam uživao svaki dan, jer sam se tako dobro osećao, ali vreme je za promenu. Poznato je da je novac ovde odigrao važnu ulogu, ali moj klub ima veliku tradiciju u ovom regionu, veliku bazu navijača, svoju istoriju, veliki stadion... Ceo paket koji su mi Saudijci ponudili bio je veoma ubedljiv - naglasio je Prijović.

Srpski reprezentativac je dodao i da je jednu od ključnih uloga u njegovom prelasku u Al Itihad odigrao Slaven Bilić, trener saudijske ekipe, nekadašnji hrvatski igrač i selektor.

- Znam kakav je trener, vodio je Hrvatsku, Vest Hem, Lokomotivu, Bešiktaš. Ranije je bio veliki igrač, uveren sam da od njega mogu mnogo naučiti. Nazvao me je pre transfera, tvrdio je da mu je stalo do mogo dolaska, objasnio mi je sve. Jako je lepo što ću biti u mogućnosti da radim sa njim. Mislim da ću uraditi sve ono što želim na terenu, da se savršeno uklapam u njegov mozaik - rekao je Aleksandar Prijović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Čovek je profesionalac i živi od posla kojim se bavi.Svako misli da je manje plaćen nego što vredi i ide tamo gde ga više plaćaju.Neće on igrati sto godina,ne daj Bože neka povreda,ili nešto slično i logično je da je otišao tamo gde će se obezbediti za ceo život.Pitanje svima koji kritikuju prelaske igrača iz kluba u klub." Da li se nekada setite nekoga ko je završio karijeru i kako živi,a ima dosta i socijalnih slučajeva?". Setite se Jorovića koji je zbog reprezentacije izgubio potpisan milionski ugovor,jer se u toj reprezentativnoj akciji povredio i nikada više nije ni približno zaigrao na istom nivou kao pre povrede.Šta je sa njim i gde se on nalazi.Prema tome karijera je kratka i momci i devojke idite tamo gde Vas više plaćaju,a emocije odložite kada odete u sportsku penziju.

Sabac

pre 5 godina

Samo napred mali,bitno je da je porodica uz tebe. Nezadovoljnih i zavisnih ve biti uvek.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija