• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2019

17:37

"IRON MAIDEN" JAČI OD FUDBALA! Čileanci pomeraju Kup Libertadores zbog koncerta!

Fudbal

"IRON MAIDEN" JAČI OD FUDBALA! Čileanci pomeraju Kup Libertadores zbog koncerta!

Podeli vest

Obožavaju Čileanci fudbal, ali još više hevi metal grupu Iron Maiden

Iron Maiden je u Južnoj Americi mnogo više od hevi metal grupe, od muzike, ima gotovo religiozni status.

Zbog toga nije nikakvo iznenađenje što je ideja da se pomeri koncert ove grupe zakazan za 15. oktobar u Santijagu, zbog finala Kupa Libertadores, umalo dovela do nemira.

Naime, čelnici COMNEBOL-a, južnoameričke fudbalske federacije, zakazali su finale Kupa Libertadores za 23. novembar u Santijagu, ali uz pravilo da na tom stadionu 60 dana pre utakmice ne sme da bude nikakvih događaja.

Zbog toga je pokrenuta ideja da se pomeri koncert Iron Maidena, koji je u sklopu turneje ove legendarne grupe, ali fanovi su se oštro usprotivili.

Situacija je sada "status kvo", ali kako tvrde u Čileu, moraće da popusti - fudbal. Sa Maidenima nema šale...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija