• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

18.01.2019

15:47

(FOTO) SKUPLJAČICE FUDBALERA! Srpske lepotice su slabe na fudbalske majstore!

Fudbal

(FOTO) SKUPLJAČICE FUDBALERA! Srpske lepotice su slabe na fudbalske majstore!

Podeli vest

Neki sakupljaju sličice fudbalera, a one sakupljaju fudbalere! Jelena Karleuša, Soraja Vučelić, Sofija Milošević, Dejana Živković, samo su neke od srpskih seks- bombi koje su imale avanture i romanse sa poznatim igračima


Jelena Karleuša je ovih dana u centru pažnje jer je otkriveno da je prevarila supruga, srpskog reprezentativca Duška Tošića, sa igračem Anderlehta Ognjenom Vranješom. Međutim, daleko od od toga da je JK jedina srpska seks-bomba koja je slaba na fudbalere.

Ulovila Nejmara

Nije lako

Biti devojka fudbalera je ponekad jako stresan posao. Stalno moraš da razmišljaš da li će dati gol ili dobiti žuti karton
Sofija Milošević

Najkrupniji ulov imala je Soraja, koja je 2014. godine stekla svetsku slavu zbog kratke afere sa čuvenim Brazilcem Nejmarom. Britanski i španski mediji objavili su njihove zajedničke fotografije, a pisali su i da je fudbaler PSŽ čak poslao i privatni avion po nju u London kako bi proveli nekoliko dana zajedno.

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta priznala je da je upoznala Nejmara, ali nije želele da ulazi u detalje.

- Neka o tome pričaju oni koji su objavili naše slike, a ne ja. Samo ću reći da se poznajemo, ali to je sve - ističe Soraja.

Vanda posvađala prijatelje


Argentinka Vanda Nara je najpopularnija svetska kolekcionarka fudbalera. Ona je trenutno u braku sa fudbalerom Intera Maurom Ikardijem, a pre njega je bila u braku Ikardijevim najboljim prijateljem Maksijem Lopezom. Vanda je započela vezu sa Ikardijem dok je još bila u braku sa Lopezom, a kad se to otkrilo, njih dvojica su se posvađali na krv i nož, pa ni danas ne govore. Takođe, pominje se i da je Vanda imala aferu sa legendarnim fudbalerom Dijegom Maradonom.

Kroz njen krevet prošli su i Stefan Babović, Stefan Mihajlović, kao i Bugarin Valeri Božinov, a imala je i aferu sa bivšim selektorom Srbije Sinišom Mihajlovićem.

Šarmu fudbalera nije odolela ni manekenka Sofija Milošević, koja je tri godine bila u vezi sa igračem Bešiktaša Ademom Ljajićem. Nakon raskida sa Ljajićem, ona je dovođena u vezu sa Duškom Tošićem.

Iako je često bila sa sportistima, lepa manekenka tvrdi da nije lako biti devojka fudbalera.

- Mnogo mi je bilo lepo kada sam išla na stadion i gledala Adema kako igra i daje golove. Mada, biti devojka fudbalera je ponekad jako stresan posao. Stalno moraš da razmišljaš da li će dati gol ili dobiti žuti karton. To je sve jako stresno - objašnjava Miloševićeva.

Foto: Instagram

Zorana Jovanović

Fitnes instruktorka

Veliku kolekciju fudbalera ima i fitnes instruktorka Ana Marija Žujović. Ona je do sada bila sa Vladimirom Volkovim, Nikolom Mijailovićem i Milanom Smiljanićem. Za njom ne zaostaje ni poznata starleta Nataša Šavija, koja je, takođe, bila sa Smiljanićem, a pored njega viđala se još sa Zoranom Tošićem i Ademom Ljajićem.

BAREM NEĆE OSTATI NA ULICI! Evo šta Duško Tošić ostavlja Jeleni Karleuši nakon razvoda!

JELENA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Karleuša ne želi da se VRATI U SRBIJU ZBOG SEKS AFERE SA VRANJEŠOM!

Foto: Instagram

Ana Marija Žujović

Foto: Instagram

Jovana Švonja

Foto: Public

Dejana Živković

Foto: Informer

Soraja Vučelić

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Nije njima do fudbalera nego od svih koji imaju pare, fudbaleri su najgluplji.

Rade

pre 5 godina

Ne sakupljaju one fudbalere, nego se sa njima druže, odnosno njima se prodaju. Jer fudbaleri imaju najviše para ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija