• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2019

20:04

(VIDEO) BUNDESLIGA: Šalke beži od opasne zone, Grujić se vratio pobedom!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Šalke beži od opasne zone, Grujić se vratio pobedom!

Podeli vest

Šalke je u 18. kolu Bundeslige iznenadio Volfsburg i slavio rezultatom 2:1 u Gelzenkirhenu

Šalkeo je ovo druga pobeda u nizu, a prekinuo je seriju Volfsburga od šeset mečeva bez poraza, pa je seda šesti na tabeli sa 28 bodova i beži mu Liga šampiona. Ovom pobedom tim iz Gelzenkirhena se probio na 12. mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom.

Domaći tim je već u osmom minutu iznudio jedanaesterac, a precizan sa bele tačke bio je Kaližuri, za vođstvo od 1:0. ''Vukovi'' su uzvratili u 20. minutu preko Reksbećaja i rezultatom 1:1 ušlo se u drugo poluvreme. Gol odluke u 78. minutu postigao je opet Kuliđuri i doneo vrlo važnu pobedu svom timu.

Matija Nastasić odigrao je ceo meč za pobednički tim.

Fudbaleri Herte slavili su na gostovanju u Nirnbergu 3:1, u prvom meču posle zimske pauze u Bundesligi. Berlinski tim je slavio golovima Vedada Ibiševića i dvostrukog strelca Ondreja Dude. 

Posle višenedeljne pauze zbog povrede na teren se vratio srpski reprezentativac Marko Grujić koji je meč počeo u startnoj postavi, pa je zamenjen u 57. minutu. 


BUNDESLIGA

18. kolo

Nedelja

Nirnberg - Herta 1:3 (1:1)
(Berens 42 - Ibišević 15, Duda 50, 70)

Šalke - Volfsburg 2:1 (1:1)
(Kaližuri 8, 79 - Reksbećaj 20)

Subota

Augzburg - Fortuna  1:2 (0:1)
(Šmid 64 - Dušk 45, Raman 89)

Bajer L. - M'gladbah  0:1 (0:1)
(Pli 37)

Ajntraht - Frajburg  3:1 (3:0)
(Haler 36, Rebić 40, Jović 45 - Petersen 69)

Hanover - Verder  0:1 (0:1)
(Rašica 32)

Štutgart - Majnc  2:3 (0:2)
(Gonzales 83, 85 - Askasibar 22, Mateta 28, Hak 72)

Lajpcig - Borusija D.  0:1 (0:1)
(Vitsel 19)

Petak

Hofenhajm - Bajern  1:3 (0:2)
(Šulc 59, Gorecka 34, 45+1, Levandovski 87)

Tabela

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija