• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2019

22:43

(VIDEO) MESI UŠAO SA KLUPE i pokrenuo Barsu protiv Leganesa!

Fudbal

(VIDEO) MESI UŠAO SA KLUPE i pokrenuo Barsu protiv Leganesa!

Podeli vest

Barsleona je 14. pobedu u šampionatu upisala protiv Leganesa na "Nou Kampu" rezultatom 3:1

Lider Primere  Barselona je sedmom uzastopnom pobedom zadržala četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko, dok je Leganes drugim porazom u poslednja tri kola ostao na dva boda od zone ispadanja. 

Mesiju je ovo zvanično bio 400. gol u Primeri, pošto su statističari pogrešili u prethodnoj proceni kada je greškom u golove Argentinca upisan i autogol Amorebijete u duelu sa Bilbaom.
 

 

Dembele je na asistenciju Albe doneo prednost domaćinu posle 37. minutu igre. Leganes je u nastavku uspeo da poravna rezultat. Zakazala je odbrana Barse, a Bratvajt je sa oko sedam metara zatresao mrežu Ter Šegena i izjednačio rezultat na 1:1.

A, onda je u igru ušao Lionel Mesi. Argentinac je u 71. minutu fantastično šutirao, ali je golman  bio na mestu, ali i Suarez, koji je odbijenu loptu smestio u mrežu i vratio stvari na pravo mesto. Onda su u sudijskoj nadoknadi pravi dar mar u kaznenom prostiru gostiju napravili Mesi i Alba. Argentinac je  overio je pobedu u 92. minutu, a Alba upisao drugu asistenciju.

 

ŠPANIJA 

20. kolo

Nedelja

Betis - Đirona 3:2 (1:2)
(Teljo 12, Moron 54, Kanales 90+4 pen - Garsija 36, Dumbia 44)

Viljareal - Atletik Bilbao 1:1 (0:1)
(Ekambi 71 - Kosta 18ag)

Levante – Valjadolid 2:0 (1:0)
(Koke 42, Rodžer 90+5)

Rajo Valjekano – Real Sosijedad 2:2 (2:)
(Komesana 22, Embarba 28 – Moreno 39,  Vilian 82)

Barselona – Leganes 2:1 (1:0)
(Dembele 32, Suarez 71, Mesi 90+2 - Bratvajt 57)

Petak
Hetafe - Alaves 4:0 (1:0)
(Mata 33pen, 88, Molina 46, 55)

Subota
Real Madrid - Sevilja 2:0 (0:0)
(Kazemiro 78, Modrić 90)

Ueska - Atletiko Madrid 0:3 (0:1)
(Ernandez 31, Arias 52, Koke 71)

Selta - Valensija 1:2 (1:0)
(Arauho 40 - Tores 71, Rodrigo 84)

Tabela

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59