• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.01.2019

17:37

SRAMOTA JE ŠTO JE PREKINUTA POTRAGA ZA SALOM! Halihodžić besan što mu je bivši igrač prežaljen

Fudbal

SRAMOTA JE ŠTO JE PREKINUTA POTRAGA ZA SALOM! Halihodžić besan što mu je bivši igrač prežaljen

Podeli vest

Trener Nanta Vahid Halilhodžić rekao je da je "sramota" i "neprihvatljivo" što je prekinuta potraga za nestalim avionom u kome su bili fudbaler Emilijano Sala i pilot i pozvao nadležne da nastave akciju

Potraga za nestalim avionom obustavljena je u četvrtak uveče. posle tri dana, pošto spasilačke službe nisu pronašle nijedan trag letelice. Avion je u ponedeljak uveče nestao sa radara iznad Lamanša, nakon što je putovao iz Nanta u Kardif, novi klub argentinskog fudbalera.

Halilhodžić je na konferenciji za medije bio ljut što je potraga obustavljena.

- Mislim da je ovo sramota. Ne mislim da je voda izuzetno duboka da ne mogu da pronađu avion. To je obaveza koju ti ljudi imaju. Ne može da ostane ovako. Ovo je sramota. Ovako prestati je nepodnošljivo i neprihvatljivo. Možete li zamisliti porodicu? Da li ste juče videli njegovu sestru - rekao je Halilhodžić.

Romina, sestra fudbalera Emilijana Sale zamolila je da se nastavi potraga.

- Molim vas da ne prekidate potragu. Oni su živi - rekla je ona.

Takođe i Halilhodžić je ponovio tu molbu.

- Imam samo jednu poruku za odgovorne, da nastave potragu, pošto je odvratno ovako ostaviti tu situaciju. Nepodnošljivo je. Ne mogu da zamislim kako porodica ovo preživljava - dodao je on.

(VIDEO) OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA SALOM! Ovo su četiri NAJVEĆE ZAGONETKE koje se tiču nestanka fudbalera!

Halilhodžić je dobro sarađivao sa Salom koji je uoči prelaska u Kardif u 19 utakmica za Nant postigao 12 golova.

- Imao sam poseban odnos sa tim momkom, mnogo smo razgovarali, mnogo smo radili zajedno. Poslednje što mi je rekao je da žali što nismo duže sarađivali i to će mi zauvek ostati urezano u srcu - naveo je on. 

(AUDIO) EKSKLUZIVNI SNIMAK POSLEDNJIH REČI NESTALOG FUDBALERA! Njegova poruka porodici uoči poletanja LEDI KRV U ŽILAMA!

Bosanski trener je pozvao svoje igrače da daju sve od sebe i pobede u predstojećoj utakmici u Kupu.

- Igrači imaju obavezu prema njemu da pokažu karakter. Svi smo u šoku, ali moramo da nastavimo da živimo. Ali, nikada ga nećemo zaboraviti. Moramo da pobedimo. Utakmica će biti emotivna i moram da razgovaram sa dvojicom ili trojicom igrača, da vidim da li će moći da igraju - rekao je on.

Klub nije angažovao psihologa da pomogne igračima, ali Halilhodžić je rekao da za to postoji mogućnost.

- Teško mi je da ocenim stanje svakog igrača. Želim da se svi držimo zajedno, ako vidimo nekoga ko je uznemiren da mu pomognemo i razgovaramo sa njim. Od svih u klubu tražim da budu još bliži igračima, da razgovraju. Mislim da je to najbolji način da ovo prebrodimo - dodao je Halilhodžić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija