• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2019

17:59

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PONOVO BOLJI OD MITRA! Kristal Palas rutinski savladao Fulam, Iguain pogađao za Čelsi

Fudbal

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PONOVO BOLJI OD MITRA! Kristal Palas rutinski savladao Fulam, Iguain pogađao za Čelsi

Podeli vest

Golovima Luke Milivojevića u 25. minutu sa penala i Džeferija Šlupa u 87. fudbaleri Kristal Palasa savladali su gradskog rivala Fulama sa 2:0 u 25. kolu engleske Premijer lige

Bio je to novi sudar dvojice srpskih fudbalera - Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića, i opet je prvi bio uspešniji, kao i u uvodnom kolu ove sezone.

Ova pobeda vinula je Palas ka sredini tabele, dok je Fulam ostavila u zoni ispadanja budući da ekipa Klaudija Ranijerija sada zaostaje dva boda za Kardifom, koji je prvi "ispod crte", a ujedno i ima meč manje u odnosu na "kolibare".

Najubedljiviju pobedu u ovom delu kola izvojevali su fudbaleri Čelsija koji su bili ubedljivi na meču protiv Hadersfilda i slavili sa 5:0, a meč će ostati upamćen i po prvencu Gonzala Iguaina u dresu londonskog kluba. Osim argentinskog centarfora, koji je do kraja sezone na pozajmici, strelaca pogodaka u 16. i 69. minutu, mrežu nemoćnih gostiju tresli su i dvostruki strelac Azar (45+1, 66) i David Luiz u 86. 

Od ostalih rezulata Vulverhempton je slavio na gostovanju Evertonu sa 3:1, Totenhem je minimalcem bio bolji od Njukasla, Brajton i Votford su odigrali meč bez golova, dok su bodove pobedili i Barnli i Sautempton u meču koji je završen rezultatom 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija