• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2019

10:40

POMUTILA MU SE SVEST! Rebić nije slavio golove protiv Lajpciga i Frajburga zbog žestokog tripa

Fudbal

POMUTILA MU SE SVEST! Rebić nije slavio golove protiv Lajpciga i Frajburga zbog žestokog tripa

Podeli vest

Mnoge u Franfurtu, a i šire, je zbunilo to što fudbaler Ajntrahta Ante Rebić nije slavio golove za ovaj tim kada ih je postizao protiv Verdera i Frajburga, prva asocijacija je bilo nezadovljstvo u klubu, međutim reč je o nečemu sasvim drugom

Naime, hrvatskom reprezentativcu se toliko pomutila svest da je umislio da je postizao golove protiv bivših ekipa pa je iz respekta prema njima odlučio da ne slavi pogotke.

Gol protiv Verdera nije slavio jer je mislio da igra protiv Lajpciga, svog bivšeg tima, dok razlog neradovanja protiv Frajburga leži u Rebićevom "tripu" da je postigao gol Fiorentini, sa kojom je pod ugovorom bio vezan od 2013. do prošle godine, kada ga je Ajntraht otkupio nakon dvosezonske pozajmice.

Ako možemo da razumemo na smutnju u prvom slučaju jer je reč o timovima iz iste lige, to se ne može reči za drugi, jer gde je mogao da nađe vezu između Frajburga i Fiorentine, osim u početnom slovu naziva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija