• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2019

14:57

SALA NIJE ŽELEO DA UĐE U AVION! Prijatelj otkrio o čemu je kobnog dana pričao sa fudbalerom!

Fudbal

SALA NIJE ŽELEO DA UĐE U AVION! Prijatelj otkrio o čemu je kobnog dana pričao sa fudbalerom!

Podeli vest

Porodica i prijatelji Emilijana Sale ne mogu da se pomire s nestankom argentinskog fudbalera, konstantno danima vrše pritisak na odgovorne kako bi saznali ko je kriv za tragediju

Salin avion je pre dve nedelje nestao iznad Lamanša, a u nedelju je pronađena olupina sa telom. Još nije poznato da li se radi o telu fudbalera ili pilota. 

I dalje nisu jasne okolnosti pod kojima je došlo do kobnog pada aviona. Još se traži krivac, a Salin prijatelj Maksimiliano Duarte, je u razgovoru za argentinske medije izjavio da se Emilijano nikad nije ni želeo da uđe u avion. 

- On nije taj koji se odlučio da uđe u avion. I ja sam bio fudbaler, znam da je preporuka da ustaneš rano, doručkuješ i onda tek ideš na put kako bi odmoran stigao na destinaciju - kazao je Duarte. 

On je otkrio i detalje razgovora sa Salom kobnog dana.

- Rekao mi je da je umoran, da nije imao vremena tokom dana da se odmori, kao i da ne želi da putuje. Ako on nije želeo da putuje, onda je neko odgovoran za ovo. Ne smem više da otkrivam zbog istrage - otkrio je Salin prijatelj. 

Fudbalski menadžer Vili Mekej dogovarao je let za Salu i tvrdi da je avionom trebao da upravlja Henderson, da su mu tako rekli u agenciji preko koje je let dogovarao i da nikad nije čuo za Ibotsona.

Kriminalistička istraga daće odgovor na pitanje šta se tačno dogodilo - da li je Henderson samoinicijativno prepustio posao Ibotsonu i pod kojim je okolnostima on izgubio kontrolu nad avionom, kao i da li se Pajper zbog izrazito nepovoljnih vremenskih prilika i noćnog leta preko Lamanša zaista smrznuo i zato pao.

(FOTO) SLIKA KOJA SRCE SLAMA! Salin pas dve nedelje čeka nestalog gazdu da se vrati!

(EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA) PRONAĐENO TELO ŽRTVE U SALINOM AVIONU! Još se traga da li je reč o fudbaleru ili pilotu

(VIDEO) PRONAĐEN AVION u kojem je bio fudbaler Emilijano Sala!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija