• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2019

22:50

(VIDEO) ODLUKA PADA NA "BERNABEU"! El Klasiko bez pobednika, Real bolji u prvom, Barsa u drugom!

Fudbal

(VIDEO) ODLUKA PADA NA "BERNABEU"! El Klasiko bez pobednika, Real bolji u prvom, Barsa u drugom!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odigrali su 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Kralja, pa će odluka o finalisti pasti u revanšu

Barselona je meč počela sa Lionelom Mesijem na klupi zbog povrede. Real je to iskoristio i poveo golom Vaskeza, ali su Katalonci poravnali rezultat preko Malkoma, pa je sve otvoreno pred revanš na "Santiago Bernabeu".

Revanš utakmica igra se 27. februara, dok se u drugom polufinalu sastaju Betis i Valensija. 

Real je agresivnije počeo meč i to mu se vrlo brzo vratilo. Ono što Krosu nije uspelo u petom minutu jeste minut kasnije njegovom saigraču. Već u šestom minutu Lukas Vaskez doneo je prednost Realu. Benzema je prošao po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, a Vaskez je samo postavio nogu za 1:0.

Katalonci su želeli što pre da dođu do izjednačenja, pa su se brzo pribrali posle primljenog gola. Ali, prvo je Rakitić pogodio prečku, pa je udarac Luisa Suareza zaustavio Navas.  Mogao je i Real bar do 2:0 pre predaha, međutim, nakon kontre Benzama je imao zicer ali lopta Vinicijusa s krila je bila prejaka. 

Ipak, u 57. minutu meča Barselona je poravnala rezultat na 1:1. Navas je loše reagovao u kaznenom prostoru i lopta je došla do Suaresa, koji je iz teške pozicije šutirao na prazan gol i pogodio stativu.  Lopta se odbila do Malkoma koji je šutirao i pogodio za 1:1!

U nastavku je u igru ušao i Lionel Mesi , a  Real posle priljenog gola nije ličio na onaj tim iz prvog dela susreta. Ipak, desetak minuta pre kraja utakmice Bejl je dobio sjajnu loptu od Benzeme, ali je Velšanin sve zakomplikovao, pa su Katalonci stigli da izblokiraju njegov šut.

 

BARSELONA - REAL MADRID 1:1 (0:1)
 

Stadion: Nou Kamp. Sudija: Antonio Lahos.

Strelci: Malkom 57 - Lukas 6. minut

BARSELONA: Ter Štegen, Semedo, Pike, Lengle, Alba, Buskec, Artur, Rakitić (od 63. Vidal), Malkom (od 76. Alan), Kutinjo (od 63. Mesi), Suarez.

REAL MADRID: Navas, Karvahal, Varan, Ramos, Marselo, Ljorente (od 63. Kazemiro), Modrić, Kros, Vaskes (od 85. Asensio), Vinisijus (od 64. Bejl), Benzema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija