• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2019

09:15

IZ OLUPINE SALINOG AVIONA IZVUČENO TELO! Još se ne zna da li je fudbaler ili pilot!

Fudbal

IZ OLUPINE SALINOG AVIONA IZVUČENO TELO! Još se ne zna da li je fudbaler ili pilot!

Podeli vest

Iz olupine aviona u kome su nestali Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson izvučeno je jedno telo, ali nema potvrde o kome se radi

Olupina je ostala na 67 metara ispod vode zbog teškin vremenskih uslova. Telo je preneto u Portland kako bi bila obavljena obdukcija. 

- U teškim uslovima AAIB i njegovi specijalizovani izvođači uspešno su došli do tela koje je ranije viđeno usred olupine. Operacija je obavljena na što dostojanstveniji način, a porodice su informisane o napretku - rečeno je iz AAIB, britanske agencije za avionske nesreće, prenosi Miror.

Letelica koja je prevozila fudbalera iz Nanta u Kardif nestala je pre dve nedelje. Nakon što je policija obustavila potragu, pokrenuta je nezavisna, a pre nekoliko dana su pronađeni delovi letelice na jednom ostrvu, a potom i avion.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija