• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2019

11:38 >> 15:48

(FOTO) DESET MLADIH IGRAČA POGINULO u požaru u Flamengovom trening centru!

Fudbal

(FOTO) DESET MLADIH IGRAČA POGINULO u požaru u Flamengovom trening centru!

Podeli vest

Velika tragedija zadesila je predgrađe Rio de Žaneira u četvrtak uveče, jer je požar zahvatio trening centar fudbalskog kluba Flamengo i u njemu je nastradalo deset osoba, dok se tri još bore za život

U prvom trenutku brazilski mediji nisu znali ko su osobe koje su nastradale, da bi se kasnije ispostavilo da je reč o desetorici mladih fudbalera, koji su prenoćili u trening kampu Flamenga.

Veliko nevreme zahvatilo je Rio, jak vetar je rušio sve pred sobom, čak i drveće. Pretpostavlja se da je taj haos doveo do požara u trening centru koji koristi čuveni fudbalski klub Flamengo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija