• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2019

13:56

FUDBALER OPASAN KRIMINALAC! Uhapšen igrač Levantea, terete ga za otmice, pretnje smrću, pranje novca...

Fudbal

FUDBALER OPASAN KRIMINALAC! Uhapšen igrač Levantea, terete ga za otmice, pretnje smrću, pranje novca...

Podeli vest

Fudbaler Levantea Tonjo Garsija uhapšen je u velikoj akciji španske policije, samo dva dana pošto je produžio ugovor sa klubom

Uhapšeno je sadam ljudi, a Marka prenosi da policija ima dovoljno dokaza da fudbalera zadrži iza rešetaka. 

Isti izbor navodi da igrača terete za učestvovanje u kriminalnoj organizaciji, iznuđivanje, ozbiljne pretnje smrću, otmice, pranje novca...Tono je navodno dobio 10.000 evra od vođe jedne mreže za seksualno iznuđivanje.

Tokom pretrage njegove kuće pronađeno je 4. 200 evra, a njegov advokat kaže da je to novac koji je čuvao prijatelju koji je imao problema s kockanjem.

- U zatvoru je zbog velike greške i strašne nepravde. Da je znao kakvi su ljudi ne bi se nikada našao s njima. Poznaje ih jer rade po restoranima i noćnim klubovima u Valensiji. Zločini za koje ga optužuju? Da, baš takve stvari radi igrač koji je potpisao ugovor s klubom vredan 1,5 miliona evra. To je glupost. Zašto je u zatvoru? Za nekoliko meseci će otkriti da ništa nije uradio i pustiće ga - rekao je advokat fudbalera Perez Mora.

Igrač je u sredu, samo dva dana pre hapšenja potpisao novi ugovor s Levanteom do leta 2023. godine. Levante je pružio podršku igraču i njegovoj porodici, te poručuje da je nevin dok se ne dokaže suprotno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me quedo en casa. Orgulloso y muy feliz ?❤️?❤️ #LevanteUD #OrgullGranota

A post shared by Toño Garcia (@togarcia89) on Feb 6, 2019 at 6:15am PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija