• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2019

15:17

PUKOM SREĆOM IZBEGAO TRAGEDIJU u kojoj su mu stradali drugovi!

Fudbal

PUKOM SREĆOM IZBEGAO TRAGEDIJU u kojoj su mu stradali drugovi!

Podeli vest

Deset fudbalera mlade selekcije brazilskog velikana Flamenga izgubilo je život u požaru koji je izbio u trening kampu u Riju

Među onima koji su poginuli su i trojica članova akademije brazilskog kluba. Oni koji su imali tu sreću da se ne nađu u epicentru vatrene stihije ne mogu da dođu sebi od šoka!

Jedan od onih koji su preživeli tragediju je i 16-godišnji Samjuel Barbosa. 

- Mnogi nisu uspeli da se izvuku jer je bilo mnogo dima i vatra je bila svuda - rekao je za televiziju "Globo". 


Među preživelima je i 16-godišnji Žoao Pedro de la Kruz. On je rekao da je pukim slučajem među živima jer je odlučio da ne prespava u akademiji već kod jednog prijatelja, pošto u petak nisu imali trening. 

- Većina njih su ostali tamo. Probudio sam se i čuo najgore moguće vesti - pričao je Žoao. 

Mnogi iz sveta fudbala su poslali poruke utehe i podrške, među njima i Ronaldinjo, Vinisijus Žunior, a oglasio se i fudbalski klub Šapokoense koji je 2016. godine u avionskoj nesreći izgubio 22 fudbalera.

(FOTO) DESET MLADIH IGRAČA POGINULO u požaru u Flamengovom trening centru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija