• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2019

16:00

(VIDEO) MITAR JE MALO NERVOZAN! Srpski napadač iz čista mira nasrnuo na De Heu

Fudbal

(VIDEO) MITAR JE MALO NERVOZAN! Srpski napadač iz čista mira nasrnuo na De Heu

Podeli vest

Napadač Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović bio je vidno nervozan zbog loše partije koju je pružio londonski klub u ubedljivom porazu od Mančester junajteda 3:0, pa je u finišu meča iz čista mira nasrnuo na rivalskog golmana Davida De Heu

Igrao se 89. minut kada je španski golman prvi stigao do lopte, a onda ga je Mitrović bezobrazno odgurnuo što nije moglo da prođe neopaženo kod čuvara mreže "đavola" pa mu je ovaj uzvratio.

Zatim je Mitrović naslovnio glavu na De Heinu i ko zna šta bi bilo da se nisu umešali saigrači i na vreme sprečili veći incident.

Zaista bespotrebno, ali nervoza je učinila svoje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Ume čovek da koristi i igra glavom,onako ili ovako.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija