• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2019

12:11

OTIMAČINA REALA I BARSE ZA DOVOĐENJE JOVIĆA! Kraljevski klub odgovorio Kataloncima unosnom ponudom

Fudbal

OTIMAČINA REALA I BARSE ZA DOVOĐENJE JOVIĆA! Kraljevski klub odgovorio Kataloncima unosnom ponudom

Podeli vest

Real Madrid ne odustaje od dovođenja srpskog napadača Luke Jovića, pa je u borbi sa Barselonom u kraljevskom klubu odlučeno da na talon nemačkom Ajntrahtu ponude 45 miliona evra za mladog fudbalera

Kako prenosi Bild, za strelca 19 golova na 25 mečeva za tim iz Frankfurta ove sezone, Real je odgovorio Barseloni ovom primamljivom ponudom, samo dan nakon što se pojavila informacija da su Katalonci već postigli dogovor sa mladim reprezentativcem Srbije u vezi sa njegovim angažovanjem.

NEMCI TVRDE: Jović i Barselona imaju dogovor!

Podsetimo, Jović briljira ove sezone u Ajntrahtu kao pozajmljen igrač Benfike, od koje će na kraju sezone biti otkupljen pa prodat u neki od najvećih evropskih klubova.

Čijem li će se carstvu privoleti?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija