• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

10:18

(VIDEO) KRVAVE SCENE U RIMU, huligani Lacija izboli četiri navijača Sevilje!

Fudbal

(VIDEO) KRVAVE SCENE U RIMU, huligani Lacija izboli četiri navijača Sevilje!

Podeli vest

Uvertiru pre meča Lacija i Sevilje u Ligi Evrope napravili su huligani na ulicama Rima. Grupa navijača Lacija napala je u sredu uveče navijače Sevilje u centru gradu

Najmanje četvoro ljudi je povređeno nožem, a jedan Španac je prebačen u Santo Spirito bolnicu u veoma ozbiljnom stanju.

Napad se desio oko 21.30 u okrugu Monti, u samom centru Rima, a italijanska policija i dalje istražuje slučaja. Novinar Mesađera Mišel Galvani je prisustvovao toj tuči, a čitav događaj je opisao rečima “bilo je kao da je rat”.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 5 godina

uzas i tuga kakve ovo ima veze sa sportom i voljenim klubom.Ali da se to kod nas desilo sankcije Srbiji odmah ovako posto su ih samo izboli a nisu ih lincovali EU norme nisu ispunjene i naravno svima je javno jako zao i osudjuju preko tastature.More P......m se na ovakvu eu tvorevinu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija