• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

15:28

TADIĆ PRKOSI UEFA: Bio je čist gol, nisam mogao da nestanem sa terena!

Fudbal

TADIĆ PRKOSI UEFA: Bio je čist gol, nisam mogao da nestanem sa terena!

Podeli vest

As Ajaksa Dušan Tadić smatra da je gol Nokolasa Talgafika protiv Real Madrida (2:1), koji je poništen zbog ofsajda Srbina, bio regularan

Sudija Damir Skominira poništio je pogodak, što je izazvalo mnogo bure a dan kasnije UEFA je objasnila da je Dušan Tadić bio u ofsajd poziciji i sprečio golmana da ide na loptu u momentu udarca glavom ili mu uskratio priliku da to uradi

As Srbije i Ajaksa ne deli isto mišljenje. 

Nije tačno da sam blokirao golmana. Šta je trabalo da radim, nisam mogao da se sklonim sa terena. Mislim da je gol bio regularan -  jasan je Tadić.

Bez obzira na poraz Srbin smatra da Holanđani nisu bez izgleda u revanšu na "Santjago Bernabeu".

Dominirali smo veći deo utakmice, mada je Real imao izglednije prilike. Iskustvo Reala je prevagnulo. Real nije igrao preterano dobro, pobedili su jer su iskoristili te šanse koje su im se ukazale. To je problem, jer oni uvek znaju kako da odigraju na rezultat. Ukoliko budemo koncentrisani i borbeni kao u ovom meču, možemo da budemo bolji od Reala, koji ima jedan od najjačih timova na svetu. Pokazali smo snagu. Bolno je što nismo nagrađeni za dobru igru, ali takav je fudbal.

(VIDEO) AJAKSU PONIŠTEN GOL ZBOG TADIĆA! VAR presudio prvi put u Ligi šampiona!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija