• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

23:00

(VIDEO/FOTO) TAJSON SKINUO OREOL JUNAKA KOSTIĆU! Remi Ajntrahta u Ukrajini, Srbin pogodio protiv Šahtjora

Fudbal

(VIDEO/FOTO) TAJSON SKINUO OREOL JUNAKA KOSTIĆU! Remi Ajntrahta u Ukrajini, Srbin pogodio protiv Šahtjora

Podeli vest

Velika šteta što gol Filipa Kostića za vođstvo Ajntrahta u Ukrajini protiv Šahtjora za 2:1 u 50. minutu nije donela pobedu nemačkom timu, već je samo 17 minuta kasnije anulirana za konačnih 2:2, koje ipak više odgovaraju ekipi iz Frankfurta

Verovatno bi efektan pogodak Kostića na lepu asistenciju Jovića bio tema večeri u Srbiji da se Šahtjorov internacionalac Tajson nije umešao i izborio remi za svoj tim ulivši nadu da će u Frankfurtu stići do pozitivnog rezulata i plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Ajntrahtu se nije dalo da pobedi uprkos tome što su imali dva vođstva. Poveli su već u ranoj fazi na prohladnom stadionu u Harkovu golom Hintegera već u sedmom minutu, ali je Marlos već samo tri minuta kasnije doneo izjednačenje.

Foto: Reuters

 

Ipak, gol u gostima se duplo računa, pa je 2:2 iz Ukrajine solidan zalog srpskoj koloniji iz Ajntrahta da u Frankfurtu uz dobru igru overi prolaz dalje.

U ostalim mečevima Valensija je bila bolja na gostovanju Seltiku 2:0, Klub Briž je u Belgiji bio bolji od Salcburga 2:1, a sa istim rezultatom je Viktorija Plzenj u Češkoj bila bolja od zagrebačkog Dinama, a Čelsi savldao Malme u Švedskoj. 

Napoli je bio ubedljiv na gostovanju u Cirihu sa 2:1, dok je Viljareal minimalno slavio na gostovanju Sportingu u Lisabonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija