• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2019

15:50

NEJMAR SPREMAN ZA ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA! Jedino ako mu Junajted to ne pokvari

Fudbal

NEJMAR SPREMAN ZA ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA! Jedino ako mu Junajted to ne pokvari

Podeli vest

Brazilac Nejmar najverovatnije će biti spreman za četvrtfinalne mečeve u Ligi šampiona pošto mu oporavak od operacije zbog preloma metatarzalne kosti ide po planu

Nejmar je u januaru protiv Strazbura stradao i bilo je predviđeno da će pauzirati dva i po meseca, međutim okolnosti i brzina njegovog oporavka su takve da će izvesno biti stavljen na raspolaganje treneru Tomasu Tuhelu za rundu koja sledi nakon revanša sa Mančester junajtedom.

To je potvrdio sam Brazilac koji je rekao da se oseća dosta bolje i da mu terapija daje velike rezultate.

Osećam se bolje. Bio sam na nekoliko terapija, obavili smo sve neophodne procedure kako bih što pre bio spreman za igru. Zadovoljan sam napretkom. Ne mogu da dočekam da se vratim na teren i radim ono što najviše volim - naveo je Nejmar.

Nema sumnje da nije daleko od istine budući da je njegove reči potvrdio i klupski fizioterapeut Rafael Martin.

Ukoliko sve bude kako treba i ako se Pari Sen Žermen kvalifikuje u četvrtfnale, Nejmar bi mogao da igra - rekao je Martin.

Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona igraju se 9. i 10. aprila, a sva je prilika da će mu jedina prepreka biti Mančester junjted ukoliko napravi čudo u Parizu i nadomesti dva gola zaostatka iz prvog meča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija