• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

12:56

VANDA VIŠE NE SIKĆE, SADA PLAČE: Odsekli su Mauru nogu!

Fudbal

VANDA VIŠE NE SIKĆE, SADA PLAČE: Odsekli su Mauru nogu!

Podeli vest

Supruga i menadžer Maura Ikardija, Vanda Nara, prvi put se pojavila u javnosti, nakon što je argentinskom fudbaleru oduzeta kapitenska traka u Interu i zaplakala

Mediji i navijači Intera smatraju da je Vanda kriva zbog nesuglasica fudbalera sa klubom oko potpisivanja novog ugovora, pa su se čelnici odlučili na radikalan potez i kaznili sjajnog napadača, koji je potom propustio dve utakmice.

Inter je bez Ikardija pobedio Sampdoriju 2:1. Ikardi i Vanda Nara bili su na tribinama, a kada je kadar s krupnim planom poznatog para prikazan na semaforu - stadion su parali zaglušujući zvižduci  60.000 Interovih navijača.

- Neki ljudi kažu da kapitenska traka nema prevelikog značaja, ali za Ikardija je to kao da ste ga ostavili bez noge, ne samo ruke. U prošlosti kada je donosio odluke koje su se odnosile na novac i ljubav prema dresu, uvek je birao dres. O odluci da mu se oduzme kapitenska traka saznala sam na Tviteru. Imala sam tročasovni sastanak sa ljudima u klubu i nikada mi ništa nisu rekli o tome. Mauro je postigao 120 golova u ovom dresu i kada niko nije verovao u ovaj tim, on ga je vukao napred. Mi smo porodica interista, bez obzira da li smo na terenu ili ne - kazala je uplakana Vanda.

 U subotu je kamenovan Vandin automobil i to u trenutku kada je bila sa decom u kolima.

- Vozila sam decu na trening i na sreću incident se dogodio na području gde postoje sigunrnosne kamere. Bila sam u šoku, pozvala sa nekoga iz Intera i pet minuta kasnije me je pozvao Bepe Marota. Bio je veoma ljubazan i zahvalna sam mu na tome. Mauro je bio veoma uznemiren. Bio je u užasnom stanju, ali on u tim situacijama pokušava da bude jak. Pitala sa Moratu da li može da nam pomogne da Mauro ponovo zaigra, jer mu to mnogo znači. Nije nam namera da napustimo Inter, nikako.

KAMENOVANA VANDA NARA! Ikardijeva žena na udaru navijača Intera


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija