• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2019

15:02

VELIKO SRCE! Stanković na humanitarnoj večeri prikupio 41.000 evra za lečenje dece Srbije!

Fudbal

VELIKO SRCE! Stanković na humanitarnoj večeri prikupio 41.000 evra za lečenje dece Srbije!

Podeli vest

Dejan Stanković u januaru je boravio u Australiji. Osim organizacije kampa Deki5 i druženja sa decom koja vole fudbal, podrške Novaku Đokoviću u pohodu na pehar Australijan opena, Stanković nije propustio priliku da učestvuje i u jednoj humanitarnoj akciji

Prikupio je  41.000 evra pomoći za humanitarnu organizaciju Zajedno za život Jovana Simića.

Fudbalski kamp Deki5, je u Sidneju organizovao humanitarnu večeru, a Dejan Stanković je iskoristio svoj ugled da uključi naše ljude iz dijaspore da se okupe oko plemenitog cilja -  prepričava Simić i u dahu nastavlja.

Od osnivanja i početka rada fondacije Zajedno za život" Dejan Stanković nam je pružao veliku podršku. Ovog puta je i u dalekoj Australiji pronašao način kako da pomogne. Tokom humanitarne večere organizovana je i prodaja dresova naših poznatih sportista i prikupljeno je čak 41.000 evra koja će biti iskorišćena u lečenju dece. To su zaista značajna sredstva i biće prosleđena onima kojima je to najpotrebnije.

Najveću vrednost, očekivano moramo da priznamo, dostigli su dresovi Nemanje Matića iz Mančester junajteda i baš Dejana Stankovića iz dana u Interu.

- Ogromnu zahvalnost dugujemo Dejanu Stankoviću i ljudima iz organizacije kampa Deki5. Uz fondaciju Zajedno za život Deki je bio je od našeg prvog sportskog bazara, na utakmici Asovi za decu bio je kapiten i od tada smo intezivirali saradnju. Takođe, pomogao nam je i tokom prve sezone kampa Deki5, on je između ostalog i naš ambasador i siguran sam da ćemo i budućnosti imati ovako uspešne akcije - završava Simić.

(FOTO) A OD NOVAKA ZA DEKIJA REKET: On pomera granice svetskog tenisa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija