• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2019

15:27

NAŠ REPREZENTATIVAC NA RASKRŠĆU! Grujić zna gde bi najradije igrao naredne sezone!

Fudbal

NAŠ REPREZENTATIVAC NA RASKRŠĆU! Grujić zna gde bi najradije igrao naredne sezone!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Marko Grujić bez sumnje igra najbolju sezonu od kako je iz Crvene zvezde krenuo put inostranstva

Vezista Liverpula, na pozajmici u berlinskoj Herti, pruža sjajne partije na terenima Bundeslige. Iako ga je snašla povreda i to u dva navrata, popularni Gruja se vratio na pravi kolosek. Da li to znači i da su mu se vrata "Enfilda" ponovo otvorila?

- Ako nastavim da igram kao što igram sada, postoje veće šanse da se vratim u Liverpul za još jednu sezonu. Vratio bih se sa više iskustva i više znanja. Sve od kluba zavisi, oni će doneti odluku na kraju sezone", rekao je Grujić i dodao:

- Sa druge strane, ako klub odluči da budem još godinu dana na pozajmici, onda bih voleo da se vratim u Berlin. Već znam igrače i stručni štab, ne bi mi bilo potrebno vreme da se adaptiram na novi klub. Uglavnom, još je rano da bilo šta kažem. Mislim da postoji plan za budućnost. Iz svakog razgovora sam izašao ubeđen da računaju na mene. Ja sam i dalje mlad, imam 22 godine, vreme radi za mene - jasan je naš reprezentativac.

Foto: Reuters

Jirgen Klop

Nakon što je iz Crvene zvezde prešao u Liverpul, Grujić je igrao na pozajmici u Kardifu prošle sezone pre nego što se skrasio u Berlinu.

TRIK JE PROMENIO SVE! Ovom navijaču Šalkea je bilo dovoljno 10 sekundi da postane LEGENDA

DOK TI IGRAŠ, ONI TE PLJAČKAJU! Lopovi ojadili zvezdu Liverpula!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija