• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2019

13:04

POTRESNA ISPOVEST PREVARENOG LOPEZA! Ikardi mu preoteo porodicu, Maksi ga ipak ohrabruje!

Fudbal

POTRESNA ISPOVEST PREVARENOG LOPEZA! Ikardi mu preoteo porodicu, Maksi ga ipak ohrabruje!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Sampdorije Maksi Lopez zauvek će ostati upamćen po skandalu koji je potresao Italiju. Nakon nekoliko godina ćutanja, Argentinac je progovorio

U razgovoru za argentinski "Klarin" Lopez je čitavu javnost upoznao sa kakvim se sve problemima suočava, odnosno kako je izgledala čitava agonija oko razvoda sa Vandom Narom.

Da li je Vanda htela i tebi da bude agent kao što je danas Ikardiju?

- U vreme kada sam menjao mog tadašnjeg agenta, Vanda me je pitala da me zastupa, ali to nisam dozvolio. Iako mislim da postoje žene koje su sposobne na da se bave ovim poslom, nisam želeo da mešam posao i moju tadašnju porodicu. Pokušavao sam da sačuvam harmoniju koje nije bilo još mnogo ostalo u mom privatnom životu... Kada pogledam iz ove perspektive, bila je to jedna od retkih dobrih odluka koje sam doneo u tom periodu - započeo je Lopez svoju ispovest.

U toj priči sa Vandom i Ikardijem si na kraju ispao slabić koji je sve prećutao...

- Sve što se desi u prošlostu, desi se sa razlogom. Ja sam posle razvoda izabrao da živim povučenije i mirnije, ispod radara javnosti, kako bih zaštitio svoju decu. Jednog dana će i ona da porastu. Pročitaće i videće sve, a ja na želim da uradim ništa što bi me diskreditovalo kao njihovog oca - nastavlja Maksi.  

Foto: APphoto

Maksi Lopez

Da li danas viđaš decu?

- Mnogo nepravdi se dešava u životu, a jedna od njih je da ne mogu da vidim svoju decu. Nekada me te vibracije dotaknu i moram da reagujem i da kažem nešto.  Ali posle svega što se zbilo, rešio sam da se poptuno otvorim, da budem srećan i da okrenem novu stranicu u životu. Međutim, morao sam mnogo puta da odgovaram kada sam bio napadnut. Kao prethodne nedelje kada me Vandina prijateljica i nazovi novinarka napadala svakodnevno po medijima - kaže Argentinac.

A kakva je situacija danas? Da li ih viđate?

- Ne. Uvek je ista priča... Menjao sam klubove u Italiji da bih ostao blizu njih. Zbog toga sam igrao za Sampdoriju, Torino i Veronu. Ali čak i kada sam bio blizu njih, imao sam poteškoće da ih vidim. U mnogim slučajevima nisam mogao da pričam sa njima ni telefonom. To je isključivo bila Vandina odluka. Kada su deca sa mnom, ona ih zove 150 puta i ja ću im svih 150 puta dozvoliti da se jave. Ali meni nije bilo dovoljno da ih čujem mesecima ni kada sam udaljen od njih 150 kilometara. Dolazio sam do grada da ih vidim i ona bi uvek smišljala drugačije izgovore. Poslednji put kada sam ih video, bilo je to u decembru kada je bila pauza u Brazilu. Doputovao sam u Italiju jer su oni tada bili u školi i viđao sam ih svakodnevno. U januaru sam tražio posebnu dozvolu da provedem sa njima dan za rođendan, putovao sam 20 sati iz Brazila i dobio sam manje od dva sata da ih vidim. Na kraju su oni ti koji pate jer su se radovali vremenu provedenom sa mnom - istakao je Lopez.

Foto: printscreen/Instagram

Vanda Nara i Mauro Ikardi

Da li pričate sa Vandom?

- Teško je razgovarati sa njom. Čim se ton malo povisi, snima me i šalje snimke negde. Nije ostalo skoro ništa od odnosa koji bi majka i otac dece trebalo da imaju. Najčešće moramo da pričamo preko advokata - otkriva Maksi.

A sa Maurom? Možda bi se lakše sporazumeli kao dvojica muškaraca?

- U sličnoj sam poziciji kao sa njom. U jednom trenutku sam mu rekao da će kada postane otac shvatiti težinu svojih gestova koje danas pravi prema meni. Nekada se ponaša gore od Vande i odlučlio sam da ne želim više nikakav kontakt sa njim. Juče je bio rođendan mog najmlađeg sina i kada sam ga pozvao, Ikardi je prekinuo poziv. Kakav dijalog da imate sa takvom osobom - pita se nekadašnji as Sampdorije.

Šta misliš kako će Vanda uticati na Ikardijevu reprezentativnu i klupsku karijeru?

- Ako je došao red na njega u reprezentaciji, nadam se da će nas izvući iz ovoga. Briga me da li je Ikardi, ili neko drugi. Samo da reprezentaciji krene. Argentinac sam i više od svega želim uspeh nacionalnog tima.  A što se kluba tiče, Ikardi je doživeo slom forme prethpodnih nedelja i to nije slučajnost. Vanda ima pogrešno ponašanje, često priča nepovezane stvari i smučila se direktorima koji su u Italiji 10 puta ozbiljniji likovi nego ovi u Argentini. To su preozbiljni karakteri, govore drugačiji jezik fudbala i na njima ne možete da se učite poslu. Mislim da je Interovim direktorima pripala muka od svih tih izjava i poruka. Postoje određene klase igrača koji moraju da imaju i takve klase menadžera - zaključio je Lopez.

(FOTO) NEVIĐENI SEKS SKANDAL! Vanda varala Ikardija sa HRVATOM, razvod na pomolu!

IKARDI JE LOŠ ČOVEK! Prvo je prijatelju oteo ženu, sada mu brani da čuje sina za rođendan




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DanE

pre 5 godina

Pihhh sta ti zena moze da uradi od zivota.Nebitno da li si poznat fudbaler ili obican covek ili sta vec!!!Inter treba da sutne Ikardija i ovu takozvanog bahatog agenta starletu,samo sto dalje!!!!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59