• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

22.02.2019

15:45

MILOJEVIĆ SE PRISETIO VELIKIH PODVIGA! Voleo bih da opet izvučemo Krasnodar i Salcburg, pa da ih "slučajno" izbacimo!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ SE PRISETIO VELIKIH PODVIGA! Voleo bih da opet izvučemo Krasnodar i Salcburg, pa da ih "slučajno" izbacimo!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da njegov klub čeka teško gostovanje Radniku u 23. kolu Superlige i da nema nameru da kalkuliše pred večiti derbi.

- Čeka nas jedno nezgodno gostovanje ekipi koja u poslednje vreme ima možda i najbolji tim. Radnik ima spoj mladosti i iskustva, a doveo je i dobra pojacanja tokom zime, pored povratnika iz inostranstva - rekao je Vladan Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Crvene zvezde istakao je glavna snaga protivnika kolektiv i disciplina.

- Ima i nekoliko dobrih pojedinaca u svim linijama tima, ali glavna snaga su kolektiv i disciplina. Radnik isto igra i na strani i kod kuče, i za to zasluge najviše pripadaju Milanu Milanoviću, vidi se njegov trenerski pečat. Uvek je teško igrati protiv njih i biče sasvim različita utakmica od prethodnih - rekao je Milojević.

Milojević je naveo i da očekuje veliku podršku navijača, uprkos najavi lošeg vremena za vikend.

- Čuli smo da ce biti lošije vreme, ali se spremamo kao i za svaki meč do sada. Očekujem veliku podršku naših navijača, kao i kvalitetnu i zanimljivu, ali i tešku utakmicu. Što se terena tiče, u Surdulici su pravi domačini i verujem da ce učiniti sve kako bi teren bio u najboljem mogućem stanju. Koliko ce u tome uspeti, ne treba o tome unapred toliko pričati. Mi smo spremni za svakakve uslove - rekao je trener crveno-belih.

Foto: starsport

Vladan Milojević


Iako Crvenu zvezdu posle Radnika očekuje večiti derbi, Milojević je naglasio da nema kalkulacija.

- Tim biram, između ostalog, i shodno profilu igrača koji odgovaraju uslovima za igru. Sa druge strane, ova nam je najbitnija utakmica i samo o njoj mislimo. I da imam igrače kojima preti suspenzija zbog kartona, i oni bi igrali. Imam poverenje u sve svoje igrače i svi zaslužuju šansu - istakao je Milojević.

Milojević se osvrnuo i na rezultate u Ligi Evrope, odnosno uspehe Krasnodara i Salcburga, ekipa koje je Crvena zvezda eliminisala prethodno u evropskim pohodima.

- Krasnodar i Salcburg smo "slučajno" izabacili... Drago mi je da nastavljaju svoje borbe i voleo bih da se ponovo susretnemo, pa da ih ponovo "slučajno" izbacimo. Šalu na stranu, to i nama daje na vrednosti, to su jako dobre i kvalitetne ekipe, kao što su bili i naši protivnici u Ligi šampiona. Mi guramo našu priču - nastavio je stručnjak.

Foto: Reuters

Vladan Milojević

Navodi i da su te utakmice bile prekretnica za njegov tim.

- Te utakmice sa Krasnodarom i Salcburgom su bile možda i naša prekretnica, da budemo bolji i mogli smo mnogo da naučimo iz tih duela. To su velike ekipe, pogotovo Salcburg, želim im da doguraju i do finala i da osvoje Ligu Evrope, zašto da ne - zaključio je Milojević.

Utakmica Radnik - Crvena zvezda igra se ove subote (17.00) u Surdulici.

(VIDEO) ZVEZDAŠ NA UDARU NAVIJAČA! Letele flašice i cipele, on poručio: DAJTE JOŠ!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija