• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2019

11:28

VREME JE DA "ORLOVI" POLETE! Od meča sa Izraelom nam zavisi sve? VEĆ VIĐENO

Fudbal

VREME JE DA "ORLOVI" POLETE! Od meča sa Izraelom nam zavisi sve? VEĆ VIĐENO

Podeli vest

Košarkaši Srbije su na velikom testu... Moramo da pobedimo Izrael kako bi samo odlučili o svojoj subini i plasirali se na Svetsko prvenstvo. Selektor Aleksandar Đorđević zna da dobije ovakve mečeve

Posle poraza od Estonije u Talinu, naša reprezentacija se našla u istoj situaciji kao pre šest godina u borbi za odlazak na Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Tada je Srbija posle poraza u gostima od Estonije, dočekala Izrael u Beogradu i pobedom obezbedila plasman na Evrobasket 2013.

U odnosu na tim koji je nastupio u Estoniji, selektor Đorđević će za meč sa Izraelom moći da računa i na Nikolu Milutinova i Vladimira Lučića, koji su se, posle evroligaških utakmica, pridružili nacionalnom timu. U Beogradu je i Vasilije Micić, ali je njegov nastup neizvestan zbog povrede.

Srbija pojačana

Na ovom meču igraće Nikola Milutinov i Vladimir Lučić, a ček se Vasilije Micić

- Svesni smo u kakvoj smo situaciji i znamo šta nam je činiti. Sa Izraelom nas čeka najbitnija utakmica, kao i pre nekoliko godina kada je odlučivao meč poslednjeg kola protiv njih u Beogradu za plasman na EP. Sigurno nas čeka tvrd meč. Oni se dižu kao reprezentacija, imaju izuzetno kvalitetne igrače. Treba da se smirimo, analiziramo njihovu igru najbolje što možemo, ali pre svega moramo da se fokusiramo na našu igru i principe na kojima od početka insistiramo - rekao je pretd utakmicu sa Izraelom selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" je na programu u nedelju od 16 časova i izvesno je da će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

ODLIČNE VESTI! Ogromno pojačanje za "orlove" pred odlučujući meč sa Izraelom!

DOK JOKIĆ NERVIRA SRBIJU! Bogdan jako o reprezentaciji: Ja sam uvek TU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

TREBA IM DOBRA TRANSFUZIJA SVEŽE KRVI ILI TI INFUZIJA. IGRALI SU KAO DA U SEBI NEMAJU KAPI KRVI. ANEMIČNO. NEMA ZAGRAĐIVANJA, SKOKA, BORBE. TREBA IM ELEKTROŠOK.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija