• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

13:31

NAĐ KAŽE DA MU NIKO NIJE TRAŽIO PARE, PA NAPAO RAMBA: Zašto si ćutao 20 godina?

Fudbal

NAĐ KAŽE DA MU NIKO NIJE TRAŽIO PARE, PA NAPAO RAMBA: Zašto si ćutao 20 godina?

Podeli vest

Dejan Rambo Petković ustalasao je javnost optužbama na račun nekadašnjeg rukovodsva Fudbalskog saveza Jugoslavija, da su mu tražili novac da bi išao na Svetsko prvenstvo 1998. godine

Ilija Petković je napao Ramba, smatra da je žalosno što napada ljude koji ne mogu da mu odgovore. Tadašnji čelnici FSJ, predsednik Miljan Miljanić, generalni sekretar Branko Bulatović i selektor Slobodan Santrač su preminuli.

Jedan od onih koji takođe nije otputovao u Francusku, a nalazio se na spiskovima selektora Slobodana Santrača do tada, je i bivši kapiten Partizan, Albert Nađ. On je u razgovoru za Vice rekao da njemu niko nije tražio novac, a ističe da mu nije jasno zašto je Rambo ćutao 20 godina.

Selektor pobegao

Sećam da se sam krenuo ka selektoru Santraču po obrazloženje, ali je on, kada me je video, pobegao niz stepenice u prizemlje hotela
Albert Nađ

- Ako je već tako bilo, nije mi jasno zašto Rambo nije izašao i rekao to javno, a ne sada posle 20 godina - upitao je Nađ.

Nekadašnji igrač crno-belih verovao je da je siguran putnik na Mundijal.

- Niko nije hteo da igra levog beka u toj selekciji, pa sam ja, iako mi to nije bila pozicija u klubu, odigrao cele kvalifikacije za Jugoslaviju i činilo se da sam jedini siguran putnik u Francusku - kazao je za Vice Nađ.

SKANDAL! Rambo Petković otvorio dušu: Tražili su mi da platim mesto na Mundijalu

Nađ je bio deo tima tokom priprema, ali je pred kraj saznao da je "precrtan" od kolega iz reprezentacije u hodniku Hotela "Hajat".

- Sećam da se sam krenuo ka selektoru Santraču po obrazloženje, ali je on, kada me je video, pobegao niz stepenice u prizemlje hotela... sve mi je bilo jasno.

Upitan za to da li mu je neko tražio novac da bi bio deo ekipe na Mundijalu, Nađ kaže da nije.

- I da jeste, ne bih nikad dao pare da igram za reprezentaciju, jer je to za mene pre svega bilo pitanje časti. Moram da priznam da nisam čuo da su neki igrači platili, ili im je tražen novac.

Nađ tako kaže da je oduvek bilo čudnih sastava i ulazaka u reprezentaciju, te da su neki igrači vođeni na utakmice kako bi ispunili kvote sa brojem nastupa, ali da nikada nije čuo za plaćanje.

PETKOVIĆ OSUO PALJBU PO RAMBU: Kako da mu odgovore pokojnici? Nemoj da otvorim njegov DOSIJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikolic Sinisa

pre 5 godina

Treba pitati levog beka, koji se iznenada pojavio na spisku, a u kvalifikacijama ga nije bilo ni za lek

Dejan Stojanovic

pre 5 godina

SMEŠNO !!! Uvek je bila korupcija u nas fudbal ,na žalost i dan danas !

moma52

pre 5 godina

Ovaj Rambo, da je nešto vredeo, igrao bi u Evropi muški fudbal,a on otišao kod rekreativaca,Brazilaca,gde se jedini trudio i onda nešto se isticao,to je kao kad kod nas dođe Žuka,koji je bio vrhunski borac,ali ništa od brazilske tehnike.Nama odgovarao i bio prihvaćen.Tako i Rambo u Brazilu. Imao dobar prekid i uglavnom to je to.Milinko Pantić je sve to bolje radio i ne videh ga nešto u reprezentaciji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija