• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

12:08

VEČITI DIŽU EVROPU NA NOGE! Loža na "Rajku" će biti puna skauta!

Fudbal

VEČITI DIŽU EVROPU NA NOGE! Loža na "Rajku" će biti puna skauta!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde imaće dodatni motiv na 159. večitom derbiju! Loža stadiona "Rajko Mitić" biće krcata. Veliki broj skauta stiže u Beograd

U taboru crveno i crno-belih ima dosta igrača koji su zanimljivi klubovima iz Evrope. Kako saznaje "Mozzarsport" ljudi iz skauting službi Monaka, Nice i nemačkog Hamburga dolazi na derbi. Očekuje se dolazak još nekoliko skauta.

Oni nemaju zadatak da prate samo jednog fudbalera, njihov cilj je da gledaju utakmicu i procene da li ima nekog igrača koji bi im odgovarao u budućnosti.

Ričmond Boaći i El Fradu Ben su pod lupom već nekoliko klubova, dok najviše interesovanje u Partizanu ima za Rikarda Gomeša. 

PARTIZANOV ŠPANAC JASAN! El Klasiko i večiti derbi - evo koja je razlika

PORUKA PODRŠKE! Hteo ga je Partizan, potpisao je za Zvezdu, a zadovoljan je i Nole!

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija